Cum sa porti imbracaminte in straturi pe timp de toamna

Cum sa porti imbracaminte in straturi pe timp de toamna

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Toamna este anotimpul preferat al majoritatii barbatilor, deoarece au ocazia de a-si purta hainele preferate. Pentru ca vremea alterneaza, si ai parte de temperaturi diferite, dimineata, atunci cand pleci de acasa si seara, atunci cand te intorci, ai nevoie de tinute care sa fie in ton cu vremea. Ce recomandam noi? Hainele in straturi sunt alegerea ideala pentru o vreme racoroasa, deci ramai alaturi de BMan si invata cum sa porti imbracaminte in straturi pe timp de toamna.

 

Dimineata te confrunti cu temperaturi de 10 grade, iar la pranz aceasta poate creste pana la 20 de grade. Cum te imbraci, in asa fel incat sa nu ingheti de frig, dar nici sa suferi din cauza caldurii? Vei observa rapid ca un tricou cu o geaca groasa deasupra nu reprezinta tocmai combinatia ideala. Ai nevoie de tinute pe straturi. O astfel de tinuta implica purtarea a mai multe articole vestimentare suprapuse, pentru un plus de caldura si de confort. Haide sa vedem impreuna, ce reguli se aplica in vederea alegerii hainelor, pentru a crea un layering ideal pentru vremea de toamna.

 

Poarta articole vestimentare de sine statatoare

Cea mai importanta regula in vederea compunerii unei tinute pe straturi, este sa alegi articole vestimentare de sine statatoare. Ce inseamna asta? Asta inseamna ca fiecare piesa din tinuta ta, ar trebui sa poata fi purtata ca atare, sau in alte combinatii similare. Daca vei opta pentru o bluza uni, o camasa si un pulover, fiecare dintre aceste articole va putea fi purtat individual.

 

Poarta articolele vestimentare mai groase la suprafata

O alta regula importanta de-ale layering-ului este cea care vizeaza ordinea in care se poarta hainele, in functie de grosimea lor. Desi pare logic, noi tinem sa subliniem faptul ca hainele mai subtiri trebuie sa fie purtate pe sub cele mai groase. Poti incepe cu un maiou, o bluza uni, pe corp sau un tricou, o camasa si apoi un pulover.

 

Nu exagera cu straturile

Ne plac haine pe straturi, dar cum orice trebuie sa aiba o limita, iti sugeram sa te opresti la doua sau trei straturi. Dupa cum am mentionat mai sus, poti face o combinatie de tipul camasa, pulover si geaca sau tricou, camasa si un cardigan sau un trench coat. Nu doar ca prea multe straturi vor arata ingramadit, dar nici tu nu vei reusi sa te simti confortabil cu prea multe haine pe tine.

 

Asaza corect haine in functie de culori

O regula clasica spune ca, in cadrul unei tinute, culorile mai inchise ar trebui sa fie asezate inspre exterior. Daca ai semne de intrebare, poti aplica intotdeauna aceasta formula, care iti spune sa incepi cu o camasa alba, un pulover gri deschis si un palton gri inchis sau orice alta combinatie care are in vedere purtarea culorile deschise cat mai aproape de piele.

 

Ai nevoie de articole vestimentare cu care sa iti compui tinute pe straturi? Te asteptam pe site-ul BMan pentru a profita de cele mai noi si mai la moda haine pentru barbati.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE