Cum sa te imbraci cu stil de Valentine's Day

Cum sa te imbraci cu stil de Valentine's Day

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Chiar daca anul acesta te prinde sau nu intr-o relatie, ar trebui sa tii cont de ziua de Valentine's Day si de tinuta pe care o vei purta. Fie ca iti inviti jumatatea la o cina romantica, fie ca iesi la o prima intalnire sau doar te bucuri de o seara in oras in compania prietenilor, outfit-ul tau trebuie sa fie on point. Daca esti in pana de idei, noi, cei de la BMan iti venim, ca de obicei, in ajutor. Iata, in continuare, cateva sfaturi despre cum sa te imbraci cu stil de Valentine's Day.

Vezi tinuta

  1.   Pentru inceput vrem sa iti propunem o tinuta ceva mai simpla, potrivita pentru un eveniment fara pretentii. Outfit-ul este unul smart casual, compus din trei piese: camasa alba, sacou bleumarin si o pereche de jeans albastri. In privinta incaltamintei poti opta pentru o pereche de ghete tip Chelsea sau o pereche de pantofi Oxford dau Derby. Fireste, iti recomandam ca seara sa renunti la incaltamintea de tip sport!

 

Vezi tinuta

  1.   Daca iti place partial prima tinuta, iata cum o poti modifica cu succes. Schimba camasa alba cu una in dungi, inlocuieste sacoul cu o vesta eleganta, adauga peste un palton intr-o nuanta deschisa si obtii astfel o tinuta smart casual potrivita pentru sezonul actual. Acest outfit se evidentiaza prin cromatica si prin combinatia reusita dintre stilul elegant si cel casual.

 

Vezi tinuta

  1.   Vrei sa mergi the extra mile si sa obtii un efect si mai elegant? Păstreaza elementele prezente in tinuta cu numarul 2, dar adauga cateva accesorii, precum o cravata, o curea sau o esarfa, care sa adauge o nota eleganta intregului ansamblu. Accesoriile pot transforma intotdeauna o tinuta banala intr-una de efect.

 

Vezi tinuta

  1.   Stim ca multi barbati sunt fani ai stilului smart casual, deci continuam lista cu o tinuta din aceeasi gama, dar cu o cromatica diferita. Daca esti fan al culorilor vii, iti va surade aceasta propunere. Un pulover rosu, pe gat, asortat cu pantaloni intr-o nuanta deschisa, un palton bej si o pereche de ghete maro pot fi biletul castigator pentru o seara romantica de Valentine's Day.

 

Vezi tinuta

  1.   Pentru tinuta cu numarul 5 venim cu o propunere minimalista, compusa doar din piese de culoare neagra. Pulover, pantaloni, pantofi si un palton negru sunt elementele care alcatuiesc un outfit all black cu care nu poti da gres aproape niciodata.

 

Vezi tinuta

  1.   Daca doresti sa epatezi si sa te evidentiezi dintr-o multime, look-ul cu numarul 6 ar putea fi raspunsul pentru tine. O tinuta eleganta, iesita din tipare, se diferentiaza prin piesele fine si aspectul cromatic placut. Aceasta este formata din 5 piese formale, de sezon, care pot fi purtate atat impreuna, cat si in alte combinatii. Cu un pulover, un sacou negru, pantaloni gri, pantofi maro si un palton bej, suntem siguri ca vei reusi sa creezi o impresie pozitiva oricarei persoane.

 

Vezi tinuta

  1.   Esti fan al celebrului personaj Thomas Shelby din serialul Peaky Blinders? De ce sa nu incerci un astfel de look pentru seara de Valentine's Day? O tinuta compusa din stofe de sezon, in nuante de maro, accesorizata cu o sapca newsboy in stilul anilor 20 iti va oferi acel aer de gentleman mult dorit.

 

Vezi tinuta

  1.   Daca esti adeptul tinutelor formale, sa stii ca nu te-am uitat. Pentru inceput propunem o tinuta formata din pantaloni si vesta din acelasi material, impreuna cu o camasa cu ac pin si un palton, toate in nuante de negru. Tinuta este completata de catre o pereche de ghete Chelsea negre si de o cravata care sa scoata in evidenta intregul outfit.

 

Vezi tinuta

  1.   Ramanem tot in zona formala, insa indraznim sa combinam piese in tonuri de maro si gri, care sa formeze un aliniament cromatic. O astfel de tinuta este subtila dar placuta din punct de vedere vizual. Acest outfit iti va oferi toata increderea de care are nevoie un gentleman.

 

Vezi tinuta

  1.   Ultima tinuta este una formala, potrivita pentru o seara la un restaurant elegant. Nu poate fi nimic mai potrivit pentru ziua de Valentine's Day decat o tinuta all black, care include o helanca, un sacou din catifea, pantaloni si pantofi eleganti. Pentru ca nu este o tinuta de gala, poti inlocui linistit camasa si papionul cu o helanca.

Ziua de Valentine's Day se apropie cu pasi repezi. Alege-ti din timp tinuta preferata marca BMan si comand-o de pe site!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE