Cum sa te imbraci de Sarbatori, cu BMan

Cum sa te imbraci de Sarbatori, cu BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Acum, ca Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, totul este despre cadouri, ornamente de Craciun si preparate festive. Iata ca a venit vremea sa vorbim si despre un subiect ceva mai putin abordat, tinutele de sarbatoare. Fie ca petreci Craciunul acasa, in sanul familiei, sau te intalnesti cu prietenii la un pahar de vin si o sesiune de depanat amintiri, BMan te ajuta sa stabilesti cum sa te imbraci de Sarbatori.

Tinuta casual

Sa presupunem ca petreci Craciunul acasa, alaturi de intreaga familie. Va strangeti cu totii in jurul mesei, pentru a va bucura de revedere si de felurile de mancare bogate. Asta nu inseamna, bineinteles, ca pantalonii de trening sunt alegerea pe care trebuie sa o faci in materie de imbracaminte. Teoretic, o tinuta casual este usor de creat, fiind compusa din hainele pe care le porti zilnic. Stilul casual iti ofera libertare in alegerea culorilor, tiparelor si imprimeurilor. Este un stil care pune accent pe confort, si nu pe extravaganta.

BMan iti propune o tinuta casual, perfecta pentru ajun sau pentru prima zi de Craciun. Aceasta include un pulover verde din lana cu torsada, o camasa alba din 100% bumbac, blugi albastri, o curea impletita si pantofi sport maro, din piele naturala de vitel. O astfel de tinuta este potrivita si in cazul in care mergi in vizita la socri sau la prieteni pentru a servi masa de Craciun. Bineinteles, dupa cum te-am obisnuit, o astfel de tinuta poate fi personalizata gratuit, dupa dimensiunile tale si un tipar stabilit de consilierul BMan.

Tinuta smart-casual

Sa presupunem ca este seara de Craciun si urmeaza sa iesi in oras cu persoana iubita sau sa te intalnesti cu prietenii la un pahar de vin. Ce fel de tinuta abordezi in acest caz? BMan iti propune o tinuta smart-casual, care sa te scoata din impas. Aceasta este compusa din patru produse: pantaloni din denim, negri, ghete kaki din piele intoarsa, cu talpa neagra eva din spuma, helanca neagra din 100% bumbac si palton gri, din vascoza si poliester. Tinuta propusa vine la pachet cu confortul oferit de catre o tinuta casual, aducand un plus de stil, prin elementele atent alese. Daca nu este tocmai pe gustul tau, arunca un ochi la categoria de tinute smart-casual de pe site-ul BMan si alege-o pe cea mai potrivita gusturilor tale.

Tinuta eleganta

A sosit, intr-un final, seara de Revelion. Fie ca doar mergi sa privesti focurile de artificii, ca mai apoi sa sarbatoresti acasa sau ca celebrezi evenimentul intr-un local select, tinuta ta trebuie sa fie una impecabila. Cu ocazia serii trecerii dintre ani, BMan propune o tinuta eleganta, care sa te ajute sa incepi noul an asa cum se cuvine. Sugestia noastra este compusa dintr-un sacou elegant din catifea verde inchis, camasa neagra cu ac pin, o cravata neagra, pantaloni eleganti negri si pantofi oxford negri, din piele naturala.

Sarbatorile de iarna nu trebuie sa te prinda in niciun caz imbracat in tinuta pentru jogging. Alege tinutele marca BMan si petrece Craciunul si Anul nou ca un adevarat gentleman. Intra pe site-ul BMan si arunca un ochi la pachetele cadou special pregatite pentru a fi oferite in dar.

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE