Cum sa te imbraci la birou in sezonul rece?

Cum sa te imbraci la birou in sezonul rece?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Sezonul rece poate da mari batai de cap multora dintre noi, atunci cand vine vorba despre conceperea tinutelor de zi cu zi. Sa nu mai vorbim despre imbracamintea pentru mersul la birou, care trebuie sa se incadreze in anumite norme si standarde de stil. Camasi, pantaloni, pulovere si esarfe...dar cum sa le combini, astfel incat sa arati bine, dar sa fii si protejat de vremea neprielnica de afara? BMan vine astazi in ajutorul tau cu un nou articol, despre cum sa te imbraci la birou in sezonul rece. Spor la citit!

Tinuta Winter Office No. 1

Urmeaza ziua de luni si nu ai nicio idee cu ce sa te imbraci la birou? Say no more! BMan vine cu o propunere care mai mult ca sigur ca o sa te cucereasca. Aceasta tinuta se incadreaza in categoria combinatiilor Smart Casual si a celor de birou, Daily Office. Ai parte de sase piese vestimentare, cu care sa atragi privirile si admiratia celor din jur. Incepem cu o helancă crem, din amestec de lana si casmir, pantaloni office fit, gri, din lana, continuam cu pantofi derby negri din 100% piele, ciorapi negri din bumbac mercerizat, esarfa gri din 100% lana merinos si incheiem cu un palton bej cu doi nasturi si rever ascutit. Poti purta aceasta tinuta atat la locul de munca, cat si la un business lunch sau la o iesire in oras.

Tinuta Winter Office No. 2

A doua propunere de tinuta marca BMan surprinde cu un numar de opt produse. Aceasta iti aduce: un palton cafeniu, realizat din 90% lana Vitalis si 10% casmir, helanca crem din lana merinos, pantaloni office bleumarin, din stofa, cu croiala Leisure Fit, ciorapi bleumarin din bumbac 100%, sapca Newsboy cu carouri, din 100% lana, manusi maro din amestec de piele naturala, curea cafenie si o pereche de ghete chelsea maro din piele naturala de vitel, pictate manual. Nu ai cum sa dai gres cu aceasta propunere de tinuta.

Tinuta Winter Office No. 3

Continuam seria tinutelor office cu un outfit compus din sapte piese. Alcatuieste-ti look-ul de zi cu zi cu o geaca neagra cu puf natural, camasa Office Super No Iron, alba, helanca gri din bumbac, jeans gri Comfort Fit, ghete chelsea negre din piele naturala, curea neagra impletita, din piele si ciorapi negri din bumbac mercerizat. Poti aborda aceasta tinuta minimalista atat la birou, cat si pentru o zi petrecuta cu familia in oras.

Tinuta Winter Office No. 4

Iti prezentam o tinuta office compusa din opt produse, ideala pentru o zi de iarna la birou. Aceasta contine sacou bleumarin office, cu doi nasturi, din lana, camasa alba cu dungi bleumarin, din bumbac organic, jeans albastru inchis, Comfort Fit, curea neagra din piele, ciorapi negri din bumbac mercerizat, ghete impermeabile negre din piele nubuc, esarfa neagra din amestec de lana si casmir si o geaca bleumarin impermeabila, cu gluga detasabila. Aceasta tinuta este perfecta pentru o zi cu zapada sau ploaie, deoarece protejeaza extrem de bine.

Tinuta Winter Office No. 5

Cele sase produse ale acestei tinute constau in: geaca crem smart casual, helanca cafenie din lana si casmir, camasa alba cu dungi kaki din bumbac, pantaloni crem cu pense, din velur natural, pantofi sport cafenii din piele de vitel si ciorapi maro din bumbac mercerizat. Aceasta tinuta poate fi adaptata cu succes unei zile la birou sau unei iesiri in oras cu prietenii.

Tinuta Winter Office No. 6

O tinuta compusa din sase piese, acest outfit contine: geaca neagra cu fermoar, camasa casual bleumarin din flanel, tricou alb cu guler crew neck, din bumbac, jeans albastru Comfort Fit, pantofi sport albi din piele naturala, si curea elastica bleumarin. Poarta cu incredere aceasta tinuta la job sau intr-o escapada alaturi de cei dragi.

Sezonul rece nu trebuie sa te descurajeze din crearea unor tinute perfecte. Alege dintre propunerile noastre sau intra pe site-ul BMan si compune-ti de unul singur un outfit ideal. Profita de reduceri si achizitioneaza-ti produsele preferate la un pret imbatabil!

 

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE