Cum sa te imbraci la liceu pentru a fi remarcat?

Cum sa te imbraci la liceu pentru a fi remarcat?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Esti la inceputul liceului si vrei sa faci o impresie buna colegilor si profesorilor sau te-ai hotarat ca aspectul tau are nevoie de cateva schimbari in anul terminal. Poate vrei sa impresionezi fata pe care o placi sau pur si simplu sa iesi in evidenta in cadrul grupului de prieteni. Nimic mai simplu! Urmeaza sfaturile Bman despre cum sa te imbraci la liceu si vei obtine negresit rezultatele dorite.

Daca iti vei revizui garderoba si stilul vestimentar, cu siguranta iti vei putea face noi prieteni si vei atrage atentia si admiratia colegilor tai. Primul, si cel mai important sfat ar fi sa te imbraci conform gusturilor tale, pentru a te simti confortabil in hainele purtate si a nu lasa impresia ca te straduiesti prea mult.

Camasi, bluze si tricouri

camasi-bman

Cheia pentru a-ti evidentia partea superioara a corpului este sa imbraci haine care iti vin asa cum trebuie. Camasile, tricourile polo, chiar si puloverele sau bluzele trebuie sa iti vina perfect. Totusi, nu exagera alegand tricouri mulate, acestea fiind nepotrivite contextului. La fel, vei dori sa eviti o marime prea mare, care iti va oferi un aspect inestetic, chiar neingrijit.

tricouri-barbati-bman

Cand vine vorba de paleta de culori, alege-le pe cele solide, iar modelele cat mai simple. Adauga un sacou alegerii tale vestimentare si vei arata impecabil.

  • Pantaloni

  • pantaloni-bman

    In ceea ce priveste pantalonii, pentru scoala iti recomandam pantalonii chinos sau blugii. Vrei sa te imbraci confortabil, dar sa pastrezi totusi un aer sobru, potrivit orelor petrecute la liceu? O pereche de jeans intr-o nuanta de negru sau albastru va functiona de minune. Evita blugii rupti sau pantalonii cu prea multe buzunare aplicate, acestia fiind mai potriviti unei iesiri in oras sau club.

    Alege pantalonii chinos ca alternativa, pentru a-ti diversifica look-ul, dar a pastra totusi un stil potrivit pentru scoala.

  • Incaltaminte

  • incaltaminte-barbati-bman

    Aici ai parte de o gama mai larga din care poti alege, deci te poti juca un pic. Totusi, avand in vedere ca vei petrece ore intregi prin scoala si prin campus, iti recomandam sa optezi pentru ceva versatil si confortabil. Cu siguranta, sneakersii ti-au venit prima data in minte. Excelenta alegere! Poti deasemenea opta pentru o pereche lejera de mocasini sau loafers, pentru zilele in care vrei sa oferi o nota usor eleganta tinutei tale.


    Acestea ar fi cateva dintre sfaturile noastre pentru a te face remarcat la scoala cu minimum de resurse si efort. Tine minte, poti intra oricand pe bman.ro, unde vei gasi toate cele recomandate mai sus. Uite, de exemplu, o pereche de pantofi barbati din piele naturala.

     

    Citeste si:

    TIPURI DE PANTALONI DE NELIPSIT DIN GARDEROBA

    GHIDUL TAU PENTRU ACCESORII BARBATESTI

    CUM SA TE IMBRACI LA PRIMA INTALNIRE, PENTRU A CUCERI O FEMEIE?

    DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

    Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

    ALTE ARTICOLE