GHIDUL TAU PENTRU ACCESORII BARBATESTI

GHIDUL TAU PENTRU ACCESORII BARBATESTI

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Probabil si tu te intrebi uneori daca ar trebui sa porti cravata la tinuta aleasa, sau poate papion? Daca adaugi si o batista, oare ce culoare ar trebui sa aiba? Oare nu este prea mult? Mai sunt sepcile trendy? Oare chiar conteaza ce fel de culoare are cureaua?


Atunci cand vrei sa-ti completezi tinuta cu detalii care sa te scoata in evidenta si care nu se demodeaza de la un sezon la altul, alege accesorii barbatesti cu stil. Iti garantam ca, odata ce le asortezi cum trebuie, iti vor da un aspect modern, cool si masculin. Trebuie doar sa stii ce sa alegi si cum sa le combini.

Cravata sau papion?

Cand incerci sa alegi intre cravata sau papion, trebuie sa tii cont de tinuta pe care urmeaza sa o porti. Daca vorbim despre un outfit de ceremonie, elegant sau all-black, atunci opteaza pentru papion. Acest accesoriu este mult mai formal decat cravata si adauga o eleganta aparte tinutei tale. Atentie insa, evita sa-l porti la job daca prestanta functiei nu-ti impune asta. 

Daca porti un costum simplu, te afli in mediul profesional sau participi la un eveniment mai putin formal, atunci  alegerea corecta ar fi cravata. Majoritatea barbatilor considera ca o cravata este mult mai confortabila decat papionul, asa ca te vei simti si mult mai relaxat purtand una. Cel mai usor de asortat este cravata de culori inchise. Daca porti o camasa cu model - alege o cravata simpla.

Batista

batista-barbati-bman

Un accesoriu nobil, cavaleresc, batista s-a demodat odata cu trecerea anilor. Insa de curand si-a recapatat popularitatea. S-ar putea sa nu ai prea multa experienta cu purtatul batistei, dar nu esti singurul, asa ca nu-ti fa  griji. Haide sa vedem cum poti alege batista potrivita pentru tinuta ta. 

In primul rand, trebuie sa stii ca batista din buzunarul de la piept are scop pur decorativ. Rare ar putea fi ocaziile in care sa aiba alta utiitate in afara de a te ajuta sa arati trendy. Ideal ar fi ca batista de la piept si cravata sa se completeze una pe cealalta, dar sa nu se asorteze complet. Adica sa nu aiba modele identice.

Batista simpla alba este cel mai usor de asortat cu restul tinutei, indiferent de stilul si culoarea acesteia. O batista cu model, mai colorata, merge bine la costumul albastru sau gri, mai ales in sezonul mai cald, pentru ca adauga o pata de culoare vibranta. 

Cureaua

curele-barbati-bman

Cureaua va fi intotdeauna alaturi de tine, ca sa te sustina. La propriu :)

Vrei sa porti camasa sau tricoul bagate in pantaloni, atunci cureaua va deveni o piesa esentiala pentru outfitul tau. 

Daca tot faci o investitie, opteaza pentru o curea de piele rezistenta. Asa te asiguri ca va avea viata lunga s nu se va deforma in timp. 

Pentru a alege culoarea potrivita, incearca sa tii cont de modelul si culoarea incaltarilor pe care le porti de obicei. Ar trebui sa fie culori similare sau apropiate. 

Daca porti pantaloni scurti, o curea impletita va merge de minune cu acestia.

Geanta barbateasca

genti-barbati-piele-bman

Cine stie episodul din serialul Friends, cand Joy apare purtand o „geanta masculina”, cu siguranta se intreaba acelasi lucru: nu cumva a purta geanta este ceva feminim. Cu siguranta nu este asa. 

Poti merge linistit la birou cu o geanta office din piele, de culoare maro sau neagra. Materialul este durabil, iar geanta este destul de incapatoare incat sa poti cara laptopul, documente, si orice alte obiecte de care ai tu nevoie.

Sapca

sepci-barbati-elegante-bman

Da, sapca inca are stil! Si nu vorbim de sepcile de baseball sau de cele pe care le porti pe terenul de sport, ci la sapca eleganta, pe care o poti purta inclusiv la tinute elegante.

Incearca o sapca newsboy cap, pentru ca arata bine pe orice barbat. Originara din America de Nord, sapca newsboy a ajuns sa fie la moda pe tot globul. 

Verde, maro, bleumarin, gri sau albastra, culoarea sepcii este o alegere personala. O poti asorta, daca vrei, cu o esarfa de aceeasi culoare.

Consultantii nostri de la Bman te asteapta oricand, gata sa te ajute sa-ti descoperi stilul care ti se potriveste.

Citeste si:

VARSTA ESTE DOAR UN NUMAR?

CUM IMI ASORTEZ UN SACOU NEGRU IN DUNGI?

CUM SA TE IMBRACI LA PRIMA INTALNIRE, PENTRU A CUCERI O FEMEIE?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE