Ghidul incepatorului: cum sa iti construiesti stilul personal

Ghidul incepatorului: cum sa iti construiesti stilul personal

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Trebuie sa recunoastem faptul ca imbracatul bine reprezinta o arta, pe care, desi inca nu crezi ca o stapanesti foarte bine, o poti invata in timp. Cu siguranta dai uneori peste poze mai vechi cu tine, in care purtai piese vestimentare demodate sau intr-o marime total nepotrivita pentru masurile tale. Daca inca mai crezi ca nu ai depasit acest stadiu si inca nu esti sigur pe skill-ul tau in materie de moda, ce-ar fi sa te ajutam cu cateva sfaturi care noua ni se par vitale? Ramai alaturi de BMan si de Ghidul incepatorului – cum sa iti construiesti stilul personal.

Urmareste persoane cu stil

Suntem siguri ca exista cateva celebritati pe care le idolatrizezi, fie ele actori sau cantareti. Pe langa talentul lor, probabil te atrage si stilul vestimentar pe care acestea il adopta. Nu cumva acesta sa fie numitorul comun intre toate persoanele pe care le urmaresti? Poate fi un real ajutor sa te inspiri din outfit-urile idolilor tai sau persoanelor pe care le urmaresti pe social media. Totusi, ai grija sa nu incepi sa copiezi intocmai tinute pe care le vezi la altii. Vrem sa te determinam sa iti dezvolti stilul personal, nu sa devii o copie fidela.

Formeaza-ti ochiul

Din moemntul in care incepi sa observi tinutele altora, creierul tau va incepe automat sa sorteze articolele vestimentare, cat si combinatiile realizate cu acestea, in foldere cu „așa da” sau „așa nu”. Odata ce incepi sa triezi un stil bun de unul neglijent sau dezordonat, esti cu un pas mai aproape de a ajunge in punctul in care iti doresti.

Alege marimea corecta

Stim, nu este tocmai usor sa gasesti marimea corecta cand vine vorba de haine. Marimile nu sunt general valabile, deci renunta la ideea conform careia „eu port marimea S” se aplica de fiecare data. In functie de brand sau croiala, piesele vestimentare pot varia, deci iti recomandam sa probezi hainele de fiecare data si sa alegi mereu marimea corecta. Nu, nu este ideal nici sa te imbraci cu un sac, dar nici sa porti un tricou cu doua numere mai mic.

Mergi pe clasic

Daca nu vrei sa pierzi prea mult timp si doresti sa iti reinventezi garderoba cat mai repede posibil, cel mai safe este sa optezi pentru un stil clasic. O garderoba de tip capsula este solutia ideala pentru barbatii care vor sa imbrace intotdeauna combinatii safe. Vorbim aici despre tricouri uni, fara imprimeu, jeans simpli, albastri sau negri, pantofi clasici, cu siret sau pantofi sport albi si asa mai departe. Nu te arunca la trend-uri care pot disparea in orice zi.

 Investeste in haine de calitate

Nu vorbim aici despre haine de brand, ci haine confectionate din materiale de calitate si croite corect. Articolele vestimentare din poliester nu iti vor aduce niciun avantaj si nici nu vor rezista in timp. Opteaza pentru fibre naturale, precum inul, bumbacul, matasea sau lana naturala.

Nu este greu sa iti gasesti un stil personal. Ai nevoie doar de timp si de research amanuntit, pentru a fi sigur ca iei deciziile corecte. Intra pe site-ul BMan si arunca o privire peste articolele vestimentare pe stoc sau la propunerile noastre de tinute. Cu siguranta te vom inspira! 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE