Intalnirile romantice pentru barbati: ce sa purtati de ziua indragostitilor?

Intalnirile romantice pentru barbati: ce sa purtati de ziua indragostitilor?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Luna februarie marcheaza doua sarbatori semnificative in viata de cuplu, anume: Valentine`s Day si Dragobetele. Pentru barbati, poate fi o perioada dificila de navigat deoarece necesita planificare din timp pentru a putea ajunge la o experienta memorabila alaturi de persoana draga. Pentru a diminiua din grijile dumneavoastra, oferim in acest articol cateva idei de tinute potrivite unei intalniri in diferite contexte, astfel incat sa nu va faceti griji cu ce sa purtati de Ziua Indragostitilor.

Ce sa porti la o cina romantica in oras?

Nimic nu este mai clasic si reconfortant decat o cina romantica insotita de mancarea preferata, cateva pahare de vin si o atmosfera interioara placuta. Aceasta optiune este una dintre cele mai populare dintr-un motiv foarte simplu: atmosfera generala placuta si romantica pe care o creeaza localul potrivit cu  lumina calda a lumanarilor, atmosfera confortabila, jazz usor la pian cantand fie live fie din difuzoare si desigur, persoana draga alaturi.

Desi neconventional, vom concepe aceasta tinuta incepand cu pantalonii. Pentru o cina la un restaurant dragut, cu cat pantalonii sunt mai inchisi la culoare, cu atat mai bine. Pe site-ul nostru puteti gasi o multitudine de variante de pantaloni casual sau office in nuante inchise precum: negru, maro, bleumarin sau gri inchis. Fiecare model asigura mobilitate si confort, ambele ideale pentru a va putea relaxa si deplasa in voie catre locatia aleasa.

Pentru a continua look-ul, in partea superioara va recomandam oricare dintre camasile casual care sa se potriveasca cromatic cu restul tinutei dumneavoastra, sau un pulover. Pe site-ul nostru gasiti optiuni disponibile la: pulovere cu guler, pulovere cu fermoar, casual sau pentru o optiune mai unica, un pulover din casmir. Important este sa alegeti fie ceva care sa completeze look-ul monocrom, fie o culoare care sa puna in valoare intreaga tinuta.

In ceea ce priveste incaltamintea, presupunand ca veti sta in interior si ca veti ajunge la locatie cu un vehicul, recomandam fie pantofi casual, fie pe cei Oxford. Pentru a va face o imagine mai de ansamblu asupra tuturor modelelor disponibile consultati sectiunea de incaltaminte a site-ului nostru.

Ce sa porti la o plimbare sau drumetie?

Presupunand ca vremea este favorabila si atat tu, cat si partenerul tau preferati plimbarile in aer liber si discutiile pe care acestea le genereaza, BMan vine in ajutorul tau cu cateva propuneri de tinute care sa favorizeze confortul si miscarea mentinand, in acelasi timp, look-ul elegant pe care ocazia il cere.

Pantalonii casual marca BMan sunt confectionati din amestec predominant de lana cu lycra pentru a oferi un confort sporit si se evidentiaza, desigur, prin look-ul cool dar si confortabil. Pantalonii au talia elastica si inchidere cu snur astfel incat sa permita un confort sporit si un look modern.

Pentru a mentine acelasi nivel de confort, propunem in partea superioara sa renuntati la camasa in special in acest context, si sa va axati pe oricare dintre puloverele noastre. In primul rand aceasta optiune va va asigura caldura corporala necesara unei plimbari in temperatura lunii februarie.

In ceea ce priveste incaltamintea, puteti opta pentru o pereche de Sneakersi care sa se potriveasca cromatic cu imbracamintea aleasa. In conditiile in care vremea necesita adaptarea la ninsoare etc. recomandam achizitionarea oricarei perechi din gama noastra de ghete BMan din piele naturala, intoarsa, cu model simplu sau elemente de design aparte.

Ce sa porti daca mergeti la un eveniment cum ar fi: teatru, opera, concert

Poate ca partenera ta are o afinitate pentru teatru, opera sau orice alta activitate artistica si doresti sa o surprinzi cu un bilet la un spectacol.

Fie ca exista o cina romantica dupa sau inaintea evenimentului programat, tinuta ta trebuie sa fie pe masura. Este adevarat ca in societatea contemporana oamenii nu se mai imbraca atat de elegant atunci cand merg la un spectacol de teatru sau muzical, insa in contextul acestei ocazii, consideram ca ar trebui sa puneti totusi accent pe eleganta.

Un costum este cea mai potrivita optiune daca aveti planificata o noapte intreaga in oras. Nu doar ca va vor oferi dumneavoastra o stare de bine, ci si partenerei. Accesati sectiunea noastra de tinute si subcategoria Elegant pentru a beneficia de un look complet compus din elemente alese de expertii nostri. Mai mult decat atat, la BMan, atunci cand optati pentru o tinuta completa un consultant vestimentar dedicat va va stabili cu exactitate marimea, stilul ideal si va va ajuta cu orice aveti nevoie pe tot parcursul comenzii.

 BMan este partenerul de baza pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra! Consultand sfaturile noastre si adaptandu-le in functie de planurile pe care le-ati facut pentru aceste doua ocazii speciale unul dintre aspectele organizatorice este indeplinit cu brio- tinuta. Confortul nu presupune lipsa elegantei si nici vice-versa. Pentru fiecare eveniment, BMan va asigura ca veti avea parte de amandoua!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE