Opteaza pentru materiale de calitate impreuna cu BMan

Opteaza pentru materiale de calitate impreuna cu BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Indiferent daca porti cele mai la moda piese vestimentare sau ti-ai compus o garderoba de tip capsula, este important ca ceea ce asezi pe corpul tau sa fie confectionat din materiale de calitate. Pe langa aspectul superior pe care il au hainele confectionate din materiale naturale, feeling-ul pe care il obtiii purtandu-le este net superior fata de cel oferit de fibrele sintetice. La BMan ne straduim sa oferim cat mai multe articole vestimentare care sa te ajute sa arati bine, dar si sa te simti bine. Daca nu te-ai convins inca, citeste in continuare articolul de astazi si vezi de ce ar trebui sa optezi pentru materialele de calitate.

Bumbac

Bumbacul este o fibra textila, obtinuta din planta cu acelasi nume. Cultivat inca din timpuri stravechi, bumbacul a devenit una dintre cele mai utilizate fibre naturale din lume. Este usor de cultivat si prelucrat, ceea ce il face ideal pentru crearea articolelor de imbracaminte. Are avantajul ca este non-alergen, adica reprezinta alegerea ideala pentru persoanele cu o piele sensibila. Mai mult, absoarbe umezeala fara a o retine, poate fi prelucrat la temperaturi ridicate fara a-si modifica proprietatile si poate fi sterilizat cu usurinta. Hainele confectionate din bumbac sunt delicate si placute pe piele, deoarece ii permit sa respire, protejeaza si regleaza temperatura corpului. Dupa cum poti usor observa, cea mare parte dintre piesele noastre vestimentare sunt confectionate din bumbac.

Piele

Pielea naturala este utilizata de mii de ani pentru confectionarea incaltamintei durabile. Spre deosebire de pielea sintetica, cea naturala trece cu brio testul timpului, pastrandu-si caracteristicile. Incaltamintea din piele bine realizata este impermeabila, oferind comfort, atat in anotimpul rece, cat si in anotimpul cald. Este usor de intretinut, putand fi curatata cu o carpa curata si cu crema sau ceara de pantofi. Fireste, nu putem uita sa mentionam nici aspectul, pielea avand un finish natural elegant si care inspira calitate si durabilitate. Gasesti pe site-ul BMan o serie de perechi de ghete, pantofi eleganti sau sport, confectionate din piele naturala.

In

Materialul preferat al verii, inul este purtat de peste 10 000 de ani. Este un material natural, care are avantajul ca nu se electrizeaza si nu provoaca alergii persoanelor cu piele predispusa la astfel de reactii. Totodata, fiind un material natural, inul este eco-friendly, adica purtarea hainelor fabricate din acest material nu vor polua mediul inconjurator. Crezi sau nu, inul este mai durabil chiar si decat bumbacul, devenind mai moale si mai placut cu fiecare spalare. Daca nu ai avut pana acum o camasa din in in garderoba, acesta este momentul perfect.

Lana

Chiar daca in copilarie fugeai de puloverele tepoase din lana, acum stii ca sunt cele mai rezistente si calduroase articole vestimentare. Lana este un material ecologic, dupa cum usor iti poti da seama, care respinge mirosurile neplacute si pe care le elibereaza doar in timpul spalarii. O piesa vestimentara confectionata din lana va ramane in dressing-ul tau pentru mult timp, fara sa isi modifice aspectul sau sa se deterioreze. Rezistenta la cute este un alt atu al lanii, materialul mentinandu-si caracteristicile chiar si in cazul unei pastrari necorespunzatoare. Arunca o privire la puloverele noastre din lana!

Asa-i ca materialele de calitate par sa fie alegerea ideala pentru garderoba ta? Investeste smart si alege piese vestimentare care sa te avantajeze si de care sa te poti bucura un timp indelungat. Intra pe site-ul BMan, da scroll prin sectiunile noastre de produse si alege-le pe cele castigatoare!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE