Paltonul – vedeta primaverii la BMan

Paltonul – vedeta primaverii la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Desi iarna se apropie de sfarsit, asta nu inseamna ca a venit deja vremea sa renunti la palton. Atunci cand te confrunti cu temperaturi de tranzitie, precum cele din perioada primaverii, un palton poate reprezenta alegerea ideala pentru tine. Haide sa vedem, impreuna cu BMan, cum sa faci din palton vedeta acestei primaveri!

Evita culorile monotone

Desigur, si noi iubim un palton negru din cand in cand, dar, suntem siguri ca poti face loc in garderoba si unui model ceva mai atractiv. Este primavara, soarele straluceste, deci poti opta pentru o culoare mai vie. Alege un palton cafeniu sau chiar unul bordo, daca iti doresti sa epatezi din multime.

 

Ce parere ai despre detalii?

Chiar daca esti adeptul articolelor vestimentare simple, este important sa acorzi atentie detaliilor. Un palton cu nasturi metalici aplicati pe maneci sau revere decorate cu catifea va atrage cu siguranta privirile in acest sezon. Astfel poti chiar transforma o tinuta monotona intr-una extrem de stilata.

Doua randuri de nasturi

Apreciem paltoanele in orice forma, dar ce ai spune daca ai opta pentru ceva putin mai diferit? Un palton cu doua randuri de nasturi nu doar ca va fi mai elegant, dar iti va oferi acel plus de stil pe care cauti sa il adaugi uneori unui anumit outfit.

Calitate inainte de toate

Nu te arunca la a cumpara 10 paltoane, doar de dragul de a avea cat mai multe. Analizeaza materialul din care este confectionata o haina si ia decizia de a o achizitiona, doar daca esti satisfacut complet cu materialul din care este realizata tesatura. Opteaza pentru lana, casmir sau bumbac si evita pe cat posibil fibrele sintetice. O haina confectionata din materiale naturale iti va oferi protectie impotriva frigului, va fi prietenoasa cu pielea ta si va rezista un timp indelungat in garderoba ta.

Sunt imprimeurile o idee buna?

Cu siguranta tu si imprimeurile puteti face o echipa buna. De exemplu, un palton cu carouri nu se va demoda niciodata. Alege culori usor de asortat si combinatii reusite. Poti arunca o privire peste paltoanele din magazinul BMan. Esti fan caramiziu, gri cu accente maro sau gri cu albastru?

Ce lungime preferi?

Fireste, lungimea unui palton conteaza extrem de mult. Vrei sa fii extrem de elegant, pentru un eveniment special? Un palton lung iti va oferi acel je ne sais quoi la care aspiri, pe cand un palton deasupra genunchiului va fi potrivit pentru aproape orice ocazie, fie ca mergi la birou sau iesi la o plimbare.

Alege pe termen lung

Atunci cand te hotarasti sa iti cumperi un palton nou, gandeste-te daca este o piesa de care sa te poti folosi pe termen lung. Nu achizitiona articole vestimentare doar pentru ca sunt la moda, ci opteaza pentru materiale, texturi si croi care nu se demodeaza.

Daca ti-am trezit dorinta de a achizitiona un palton nou, te invitam sa arunci o privire in magazinul online BMan. Da-ti frau liber imaginatiei sau inspira-te din tinutele pe care le-am creat deja pentru tine. Dare to be the man!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE