Piese vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din tinuta ta de primavara

Piese vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din tinuta ta de primavara

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Pamantul a mai completat un cerc in jurul soarelui si iata ca am ajuns iarasi in pragul primaverii, adica in acel moment al anului cand totul revine la viata si cand inevitabil simtim ca vrem sa ne schimbam stilul vestimentar.

Odata ce am dezbracat straiele grele de iarna, libertatea de miscare ne incanta pana peste poate si ne impinge sa ne orientam atentia care cele mai confortabile articole vestimentare pe care le gasim sau catre cele mai placute din punct de vedere estetic.

Dar cine spune ca nu le putem avea pe ambele? Citeste articolul BMan de astazi si afla cum sa te imbraci confortabil cu stil!

Helanca

Pentru zilele mai racoroase de primavara, helanca iti poate fi cea mai bun tovarasa. Indiferent de culoarea acesteia, oricand iti vei face aparitia vei arata extrem de elegant, iar gatul tau va parea mai lung si mai suplu. Extrem de versatila, helanca poate fi purtata pe sub sacou sau palton, la plimbare sau la birou, cu o asemenea piesa vestimentara nu poti da niciodata gres, indiferent de pozitia soarelui pe cer.

Cardigan

Iti plac tesaturile moi si calduroase, insa nu esti fanul hainelor cu un guler la baza gatului? Un cardigan poate fi lucrul de care ai nevoie pentru a te simti confortabil. O astfel de piesa de imbracaminte iti ofera atat libertate de miscare, cat si de expresie deoarece iti poti compune si combina tinutele intr-un mod diferit in fiecare zi. Fii tu insuti cu BMan!

Vesta casual cu doua fete

Numele explica de la sine de ce un asemenea item este indispensabil , nu crezi? Usoara, comoda si calduroasa, poate fi purtata atat peste camasile tale tip office sau casual, peste pulovere sau un outfit mai sportiv. Nu te limita doar la una dintre cele doua fete si profita la maxim de libertatea pe care ti-o ofera o asemenea haina atunci cand se afla in posesia ta. 

Sacou

Casual sau elegant, negru, bleumarin sau crem, sacoul te poate insoti oriunde ai merge. Vrei sa faci impresie buna sau doar sa te simti bine in pielea ta? Cu un sacou din lana sau din stofa marca BMan, vei intoarce toate privirile primavara aceasta, si te vei simti 100% sigur pe tine si confortabil in timp ce vei face asta.

Palton

Stilul clasic este stilul tau? Fara a fi necesara o alta introducere, paltonul este haina de sezon de care ai nevoie! Desigur, clasicul implica culori „monotone”, dar ce ai spune sa iesi din tipar? De asemenea, nu te limita la un singur rand de nasturi sau incearca un guler tip tunica. Efectul final va merita toata atentia ta.

Primavara reprezinta momentul tau sa stralucesti! Urmeaza sfaturile oferite de echipa BMan si nu pica in capcana normelor vestimentare obisnuite a persoanelor carora nu le pasa atat de mult de aspectul lor fizic. La urma urmelor, hainele tale sunt cartea ta de vizita!

Acceseaza magazinul nostru online apasand aici si consulta oferta noastra de primavara!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE