Primavara: copaci infloriti, dar mai ales camasi inflorate

Primavara: copaci infloriti, dar mai ales camasi inflorate

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

A fost odata ca niciodata la Woodstock…

La sfarsitul anilor ‘60 o generatie intreaga s-a ridicat sa zguduie din temelii sistemul. Sigur, rebeliunea a avut si aspectele ei controversate, dar un festival de muzica organizat de cativa tineri pe un camp a transmis lumii intregi un mesaj puternic: „Vrem pace si vrem prietenie!”

Miscarea a primit numele de Flower Power si hipiotii au devenit vocea unei generatii intregi. Fenomenul a lansat, ca efect secundar neprevazut, o moda vestimentara care se mentine si astazi in tendinte: camasile inflorate!

camasi-inflorate-bman

Daca timp de cateva decenii camasile inflorate erau articolul vestimentar reprezentativ hippiotilor, in prezent pot fi observate in contexte la care nu s-ar fi gandit nimeni.

Unde poti afisa camasa cu flori?

In mod cert, primavara lui 2020 este sezonul ideal pentru a renunta la culorile monotone si a trece la o garderoba in ton cu vremea. 

Asocierea printului floral cu generatia Flower Power este de domeniul trecutului. La momentul actual, o camasa inflorata este articolul vestimentar perfect pentru condimentarea unei tinute monotone. 

Cum barbatul modern nu se teme de riscuri, majoritatea cuprinsa intre 20 si 40 de ani alege sa poarte o asemenea camasa la un momentdat. Fie ca este vorba de o plimbare, o iesire la terasa sau chiar vacanta, nu poti da gresi optand pentru o camasa inflorata asortata potrivit.

Ai o camasa cu flori. Acum ce?

Asortarea unei camasi inflorate nu trebuie sa iti dea batai de cap. Ai nevoie doar de putina imaginatie.

Un costum uni

Cert, imprimeul colorat este primul observat intr-o tinuta. Ce poti face mai departe este sa adaugi un sacou simplu si o pereche de pantaloni in culori neutre, pentru a obtine un look fresh si chiar elegant. De exemplu, camasa cu flori si costumul negru se inteleg de minune. Poti astfel integra un articol vestimentar colorat, chiar si intr-o ocazie speciala, cum ar fi o nunta.


Pantaloni scurti

pantaloni-scurti-barbati

E cald, deci e vremea perfecta pentru camasa aceea cu flori pe care inca nu ai purtat-o. Nu stii cu ce sa o combini? O poti lasa descheiata, peste un tricou, impreuna cu o pereche de pantaloni scurti si poate niste tenisi(niciodata sandale cu sosete!!!). Compui astfel o tinuta casual si foarte comoda.

Da o sansa stilului rock

Nu a spus nimeni ca doar rockerii pot purta geci de piele. O geaca biker este extrem de versatila, astfel ca o poti pune peste o camasa cu imprimeu floral fara sa iti faci griji. Imbraca o pereche de jeans negri si o pereche de bocanci si esti good to go.

Primavara se asorteaza cu jacheta

Fie ca detii o geaca de blugi sau un trench, jacheta iti poate oferi o alura young sau chiar classy. Fii indraznet si combin-o cu o camasa cu flori pentru a crea look-ul dorit. Simplu, nu?

Cum alegi camasa cu flori?

Cauta materiale de calitate (in 100% sau bumbac 100% de exemplu), uita-te la tipul de guler (spread, usor deschis, tunica, sau altceva), si ai grija sa fie usor de calcat si sa nu intre la apa.

camasi-barbati-inflorate-bman

Mitul conform caruia camasile cu flori sunt doar pentru batrani este complet fals. Asuma-ti riscuri si alunga monotonia printr-o atitudine vestimentara joviala, dar eleganta. Introdu o camasa inflorata in garderoba si muleaz-o dupa stilul personal. Dare to rock this spring!

Citeste si:

IN CATE FELURI POTI PURTA O CAMASA?

TIPURI DE PANTALONI DE NELIPSIT DIN GARDEROBA

CELE MAI FRECVENTE 5 GRESELI VESTIMENTARE DE CARE TREBUIE SA TE FERESTI ORICAND

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE