Sezonul pachetelor cadou la BMan

Sezonul pachetelor cadou la BMan

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Acum ca Sarbatorile ne bat la usa, goana dupa cadouri pentru cei dragi este in plina desfasurare. Prietenul sau tatal tau este pretentios si nu pare sa fie niciodata multumit de ceea ce ii oferi in dar de Craciun sau de ziua lui de nastere? Ne-am intersectat si noi cu aceasta problema, asa ca ne-am gandit si la o solutie. Pachetele cadou de la BMan reprezinta salvarea tuturor celor care vor sa ofere un cadou special, cu prilejul unui moment special.

Pachetele cadou BMan

Echipa noastra s-a sfatuit indelung si a venit cu o idee unica si inedita cu ocazia Sarbatorilor: pachetele cadou. Acestea sunt create special pentru a fi achizitionate si oferite in dar, fara niciun efort suplimentar. Pachetele cadou te scapa atat de grija cautarilor indelungi prin magazine, cat si de corvoada impachetarii produselor. Mai mult, pachetele pot contine de la unul pana la mai multe produse, in functie de preferintele tale si ale celui drag. Pachetele au preturi variate, pornind de la 209 lei si urcand pana la 507 lei, in functie de continut. Fiecare dintre ele contine produse de calitate, marca BMan, ale caror marime poate fi aleasa dupa dorinta ta.

Cadouri gata ambalate

Pachetele cadou de la BMan au avantajul ca vin deja gata impachetate intr-un ambalaj festiv, numai bun de oferit in dar. Produsele vin intr-un plic cadou BMan, impachetat in iuta naturala, incheiat cu hartie rasucta, o crenguta de brad natural, un baton de scortisoara naturala si sigiliu, insotite de un plic cu felicitare personalizata. Toate acestea sosesc la tine intr-o punga speciala de cadou, marca BMan.

Cum command?

Pentru a comanda trebuie sa intri pe site-ul BMan, in sectiunea pachete cadou. Acolo vei gasi toate optiunile, dintre care o poti alege pe cea care iti place mai mult. Ai grija sa adaugi in cos atat produsul, cat si cutia personalizata, adica ambalajul. Dupa plasarea comenzii vei fi contactat de un consilier dedicat BMan, pentru a stabili cu exactitate marimea produslui, in functie de tiparul implicit. Daca produsul nu este conform cu cel de pe site sau marimea nu corespunde, il poti returna intr-un timp de 30 de zile de la data primirii coletului.

Ce contin pachetele cadou BMan

Pachetele cadou BMan au continut divers si un pret stabilit in functie de articole. Daca vrei sa oferi in dar ceva simplu, potrivit pentru vremea rece, iti recomandam pachetul cadou BMan cu pulover cu torsada, confectionat dintr-un mix de lana merinos, intr-o culoare vibranta. Daca vrei sa alegi ceva mai sofisticat, iti punem la dispozitie pachetul cadou BMan care contine camasa alba cu ac pin, cravata neagra cu buline si curea neagra BMan. Mai poti opta pentru pachete cu pulover, fes, fular, sapca, pantofi sau camasi flanel.

Sarbatorile reprezinta prilejul pentru a cumpara si a oferi in dar cele mai frumoase cadouri. Achizitioneaza din timp pachetele cadou BMan si multumeste-i chiar si pe cei mai pretentiosi din familie. Intra pe site-ul BMan si comanda chiar acum daruri ambalate cu drag si grija!

 

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE