Tipuri de curele pe care sa le porti in 2023

Tipuri de curele pe care sa le porti in 2023

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Curelele nu împiedica doar pantalonii sa cada pana la glezne. Ele sunt, de asemenea, un accesoriu esential care poate adauga o personalitate binevenita tinutei dumneavoastra. Fie ca le purtati cu blugi, chinos, pantaloni sau pantaloni scurti, exista multe tipuri de curele din care puteti alege. Fiecare dintre ele oferind ansamblului dvs. ceva putin diferit.

Pentru a va ajuta sa va faceti o idee despre marea varietate de optiuni disponibile (si cu ce ar trebui sa le purtati), BMan a realizat pentru dumneavoastra un ghid cu cele mai anticipate modele ale anului, de la cele clasice din piele la cele reversibile si împletite, acestea sunt cele care vor schimba jocul si care îti vor aduce maximum de puncte de stil.

Curelele din piele

Începem cu un clasic. Unul dintre cele mai populare (si mai vechi) tipuri de curele este cel din piele. Exista de atat de mult timp, încat nu se poate nega atractivitatea sa. Eleganta, fiabila si incontestabil eleganta, este adesea asociata cu tinute elegante sau smart-casual. Vorbim de purtarea ei cu costume, pantaloni si pantaloni scurti croiti. Nu este loc pentru o tinuta super casual aici, cu exceptia cazului în care cataramele sunt mari sau culorile sunt nebunesti.

Dupa cum v-ati astepta, exista o infinitate de optiuni din care puteti alege, dar credem ca modelele noastre din piele naturala de vita merita o mentiune. Sunt confectionate din cea mai buna piele de vitel si finisate cu o catarama argintie care a fost cusuta manual.

Cand ar trebui sa purtati o curea din piele?

Deoarece cureaua din piele este în general considerata destul de formala, ar trebui sa o purtati pentru acele ocazii în care sunteti îmbracat elegant. Acestea pot include calatoriile de afaceri, nuntile, petrecerile si botezurile. Este, de asemenea, un accesoriu excelent de purtat la serviciu (daca va aflati într-un birou, desigur.).

Curelele impletite

Daca doriti sa adaugati un stil cool sau casual garderobei dvs., o curea clasica impletita cu finisaj din piele este accesoriul suprem. Asortati-o cu o pereche de pantaloni chinos de diverse culori si un tricou breton cu dungi sau unul simplu, dar clasic si veti fi gata pentru o bautura la pranz, în timp ce va bucurati de apele stralucitoare si de cerul cristalin.

Nu doar pentru plajele idilice de pe coasta mediteraneana, versiunile BMan de curele impletite sunt o optiune versatila, care se poate potrivi cu orice, de la pantaloni scurti croiti la pantaloni casual si denim selvedge. Acestea emana lux si nu exista nicio îndoiala ca va vor sustine pantalonii pentru multi ani de acum încolo.

Cand ar trebui sa purtati o curea impletita?

Desi puteti purta curele împletite în orice moment al anului (atata timp cat tinuta este smart-casual), noi credem ca sunt cele mai potrivite pentru sezonul de vara. Exista ceva în legatura cu pielea împletita care arata elegant alaturi de o pereche de pantaloni chinos sau pantaloni scurti. Împachetati-le pentru urmatoarea vacanta sau purtati modelele noastre la o nunta la tara, de vara sau in aer liber, daca dress code-ul îti permite.

Curelele sunt probabil unul dintre cele mai importante accesorii din garderoba unui barbat elegant. Ele va pot ajuta prin crearea unei mai bune armonii în look-ul dumneavoastra si va pot face pantalonii mai eleganti, dar, desigur, curelele pot fi purtate cu multe alte haine si nu doar cu pantalonii de acest fel. La BMan regasiti modele care se potrivesc pentru o multitudine de tinute si care va vor adauga acel plus de valoare pentru a va face remarcat. Va asteptam atat la magazinul nostru fizic, cat si pe magazinul online pentru a va alege modelul preferat!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE