Tipuri de jeans pentru barbatul cu stil!

Tipuri de jeans pentru barbatul cu stil!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Incepem articolul de astazi cu intrebarea: Unde ar mai fi lumea fara denim?

Daca stii raspunsul la aceasta problema, te rugam sa ni-l comunici, pentru ca noi nu am reusit sa il gasim pana acum. Denimul este arhiprezent in garderobele noastre, atat barbati, cat si femei. Cel mai adesea este intalnit sub forma de jeans. Negri, albastri, prespalati, drepti sau cu rupturi, jeansii te scapa intotdeauna  din impas, cand esti pe fuga sau nu ai nicio idee pentru crearea unei tinute. Stii care tip de blugi se potrivesc fizionomiei tale sau cum sa ii asortezi pentru a nu gresi? Daca inca nu esti sigur pe deciziile tale vestimentare, te invitam sa citesti articolul de astazi marca BMan, despre cum sa porti jeans cu stiil.

Slim Jeans

Majoritatea barbatilor opteaza pentru blugii slim, deoarece acestia ofera o balanta intre comfort si stil. Daca esti nou in clubul jeansilor, iti recomandam sa mergi pe o astfel de pereche la inceput. Blugii slim au avantajul ca se asaza dupa forma corpului, oferindu-ti o silueta frumoasa, fara a dezavantaja o anumita parte a picioarelor sau a posteriorului tau. Datorita croielii, blugii slim pot fi incadrati intr-o serie nelimitata de tinute, alaturi de tricouri, camasi si chiar sacouri. Daca fizicul tau este ceva mai musculos in zona coapselor, este posibil ca acest model de blugi sa se aseze mai stramt pe tine, caz in care recomandam sa apelezi la o marime mai mare.

Skinny Jeans

Urmatorii pe lista sunt blugii skinny. Skinny jeans sunt extrem de usor de recunoscut dupa taietura foarte apropiata de picior, care ii caracterizeaza. Avantajul blugilor skinny este acela ca te pot face sa pari mai inalt, cat timp sunt asortati in mod corect. Sunt mai degraba potriviti pentru barbatii cu un fizic mai slab, deoarece au un format stramt, care i-ar putea deranja pe cei cu un fizic mai musculos. Poti asorta blugii skinny cu aproape orice articol vestimentar. Iti sugeram o combinatie de skinny jeans cu ghete Chelsea, un tricou uni si un cardigan din lana peste. In mod clar nu vei gresi astfel.

Super Skinny Jeans

In mod cert, blugii super skinny nu pot fi purtati chiar de oricine. Poti sa ii consideri ca fiind un al doilea strat de piele, deoarece blugii super skinny sunt...te-ai prins, extrem de mulati pe picior si posterior. In acest caz, denimul este amestecat cu o cantitate considerabila de elastan, pentru a obtine un nivel de elasticitate dorit. Persoanele cu un fizic musculos ar trebui sa evite acest tip de jeans cu orice pret. Nu asocia blugii super skinny la tinute smart casual. O combinatie safe este cea dintre blugi super skinny, tricou uni cu o camasa descheiata peste si o pereche de ghete sau pantofi tip sport.

Straight Jeans

Dupa cum sugereaza si numele, straight jeans sunt pantaloni din denim cu croiul drept pe picior, de la genunchi, pana la glezna. Blugii drepti sunt usor de recunoscut dupa deschiderile largi, care determina ca diametrul din zona coapselor sa fie acelasi cu cel din zona gambelor. Straight jeans merg de minune in combinatii cu alte articole vestimentare cu un croi lejer. Opteaza pentru tricouri largi, cardigane sau pulovere, avand totodata grija la paleta de culori.

Exista cate o pereche de jeans pentru fiecare dintre noi, asa ca daca te gandesti sa iti achizitionezi una noua, te invitam sa arunci o privire pe site-ul BMan si sa iti alegi preferata. Profita de reducerile de iarna si imbogateste-ti garderoba la preturi extrem de avantajoase. Vezi blugi pentru barbati direct pe link-ul urmator - https://www.bman.ro/collections/blugi

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE