Tipuri de pantofi pentru toamna anului 2021

Tipuri de pantofi pentru toamna anului 2021

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Toamna reprezinta sezonul perfect pentru a aduce modificari garderobei tale. Fie ca iti doresti sa iti schimbi stilul sau sa faci cateva schimbari, acum ai parte de cea mai buna ocazie. Pe langa imbracaminte, incaltamintea isi spune cuvantul in acest sezon. Nu stii ce incaltaminte sa alegi? Iata, un mic ghid din partea BMan, cu tipuri de pantofi pe care sa ii adaugi in garderoba in toamna anului 2021.

Ghete Chelsea

ghete-bman

Ghetele Chelsea reprezinta un model iconic de incaltaminte pentru barbati. Indiferent daca optezi pentru o tinuta casual sau smart casual, ghetele chelsea vor fi alegerea perfecta. Modelul nostru de ghete chelsea cu medalion este realizat din piele nabuc, pe un tipar elegant, ceea ce combina confortul sporit cu aspectul fin si sofisticat al pielii intoarse. Incaltarile prezinta un model tip medalion pe suprafata bombeului, cat si elastic pe laterale, pentru a facilita incaltarea. Pot fi purtate cu succes pe vreme rece, uscata, avand un interior captusit cu blana.

Mocasini Penny

moccasini-pump-bman

Daca vremea este favorabila, iar temperatura inca tine cu tine, poti opta pentru o pereche clasica de mocasini. Mocasinii pentru barbati model Penny, sunt confectionati din 100% piele naturala, intr-o nuanta calda de maro, atat la interior, cat si la exterior. Talpa fabricata din spuma eva ii face ideali si extrem de comozi pentru purtarea zilnica. Pot fi usor de accesorizat si introdus in tinute de tip casual si smart casual. Prezinta sistem de incaltare de tip slip on.

Pantofi Oxford

pantofi-oxford-bman

Ce poate fi mai elegant, daca nu o pereche de pantofi Oxford. Model iconic, pantofii eleganti Oxford sunt ideali pentru a fi purtati in cadrul unui eveniment formal. Acestia sunt fabricati din piele naturala de bovine si sunt captusiti la interior cu piele naturala. Talpa ortopedica asigura un confort sporit la purtarea pentru intreaga zi, iar nuanta cafenie se asorteaza usor cu estetica unei garderobe de toamna.

Pantofi Casual

pantofi-casual-bman

Ce porti atunci cand trebuie sa mergi la cumparaturi sau sa ajungi rapid intr-un loc? Noi spunem ca o pereche de incaltari sport este perfecta pentru momentele in care esti pe fuga. Pantofii casual crem sunt confectionati din 100% piele naturala de vita, interior si exterior si prezinta insertii din piele intoarsa pe staif si bombeu. Sireturile sunt asortate, iar talpa din spuma eva aduce un nivel de confort superior pentru purtare indelungata.

Pantofi Derby Brogue

pantofi-bman

Trebuie sa participi la un eveniment cu dress code? Atunci ai nevoie de o pereche de incaltari pe masura. Pantofii derby brogue sunt confectionati 100% din piele naturala, atat la interior, cat si la exterior. Talpa este fabricata din spuma cauciucata, ceea ce combina conceptele de eleganta si confort. Prezinta sistem de incaltare cu siret si sunt ideali pentru tinute de tip office sau smart casual.

Ce ar fi sa faci un upgrade garderobei tale? Adauga articolele vestimentare, si incaltarile potrivite, pentru un stil confortabil si la moda in acest sezon. Intra pe site-ul BMan si vezi ce iti lipseste din dressing sau ce ai dori sa inlocuiesti. Ne poti contacta oricand pentru sfaturi si lamuriri.

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE