Top 5 accesorii pentru barbati, in sezonul de iarna

Top 5 accesorii pentru barbati, in sezonul de iarna

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Stim cat de mult conteaza sa arati bine in tinutele de vreme rece. Totusi, iarna este necesar sa pui accent si pe confortul si protectia pe care le ofera hainele pe care alegi sa le porti. Poti combina aceste doua aspecte: calduros si stilat? Raspunsul nostru este cu siguranta DA! Cum poti obtine un look care sa arate bine dar care sa te si protejeze de frigul iernii? BMan te invata astazi despre secretul barbatilor cu stil, adica top cinci accesorii pentru barbati, in sezonul de iarna.

Esarfa sau fular

Deoarece gatul este una dintre cele mai expuse parti ale corpului, pe langa fata, acesta are nevoie de ingrijire speciala pe timpul iernii. Un accesoriu simplu, purtat inca din cele mai vechi timpuri, esarfa nu trebuie sa lipseasca dintr-o tinuta potrivita pentru iarna. Poti opta pentru o esarfa din casmir dau un alt material pretios, atunci cand trebuie sa iei parte la un eveniment somptuos. Daca planuiesti sa iti petreci ziua in frig, BMan iti recomanda o esarfa groasa, tip fular, confectionata din acril sau lana, care sa te incalzeasca. Iti poti asorta esarfa cu paltonul sau poti incerca o combinatie contrastanta, precum palton bej si esarfa rosie.

Fes

Daca nu stiai, la nivelul capului se pierde o mare parte din caldura corporala, deci ai nevoie de extra protectie in zilele geroase de iarna. Cum, uneori, o palarie nu este suficienta, BMan iti recomanda sa apelezi la clasicul fes. Nu, nu doar copiii au voie sa poarte fes. Alege unul simplu, intr-o culoare uni, pe care sa il poti asorta usor la un numar infinit de tinute. Iti propunem un fes crem, confectionat dintr-o combinatie de lana si acril, extrem de calduros.

Manusi

Un adevarat gentleman nu poate trece prin anotimpul rece fara o pereche de manusi adecvate. Confectionate din piele, din lana sau o combinatie de piele si material textil, manusile trebuie sa fie atat calduroase, cat si stilate. Manusile au avantajul ca nu trebuie sa fie asortate in mod expres cu paltonul pe care il porti. Poti apela la un artificiu, asortandu-le cu incaltamintea sau cu restul accesoriilor pe care le adaugi tinutei. Da-ne voie sa iti propunem o pereche de manusi gri, extrem de aspectuoase, confectionate din lana si piele.   

Sosete

In mod clar, nu vei iesi din casa, airna, fara sosete, dar ne-am simtit obligati sa le adaugam pe lista noastra. Sosetele pot deveni foarte usor un accesoriu versatil, capabil de a scoate o tinuta monotona din anonimat. Daca nu esti fanul stilului nonconformist poti alege sosete simple, in culori uni. Daca starea iti spune sa indraznesti, opteaza pentru o pereche de sosete funky, cu imprimeu si culori diverse. Nu te teme sa experimentezi cu nuantele si modelele din cand in cand.

Curea

Daca vara sunt ideale curelele din material sau cu diverse impletituri, iarna ai nevoie de o curea lata, din piele naturala. Mai mult, cu toate mesele de Craciun la care vei lua parte, s-ar putea ca o curea noua sa fie exact ceea ce aveai nevoie. Gasesti pe site-ul BMan o gama larga din care iti poti alege preferata. Nu uita regula de baza: cureaua se asorteaza intotdeauna la culoarea pantofilor!

Accesoriile sunt un must have in orice tinuta, in special pe timpul iernii. Transforma o tinuta monotona intr-una stilata cu ajutorul sfaturilor BMan. Intra pe site si vezi ce-ti face cu ochiul din gama noastra de accesorii. Dare to be the man!

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE