Top 5 costume pe care sa le iei in considerare

Top 5 costume pe care sa le iei in considerare

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Costumul negru reprezinta o idee impamantenita de tinuta pe care barbatii sa o poarte la diverse ocazii speciale, precum nunti, cununii sau petreceri cu staif. Desi iubim un costum negru impecabil, uneori simtim ca ne-am saturat sa vedem aceeasi mare constanta de non culoare in randul barbatilor. De aceea, vrem astazi sa iti demonstram ca se poate si altfel. Ramai alaturi de articolul de astazi marca BMan si invata despre top 5 costume pe care sa le iei in considerare.

Costum barbati bej

Contrar opiniei publice, bejul nu este o culoare monotona sau plictisitoare. Noi suntem de parere ca un costum bej este exact ceea ce trebuie atunci cand vrei sa participi la un eveniment care necesita o anumita tinuta. Confectionat din 100% tesatura fina de lana, costumul este extrem de confortabil, denotand si un nivel ridicat de calitate. Sacoul este captusit la interior si este caracterizat de reverele ascutite, croiala Comfort Fit, buzunare interioare si laterale si de deschiderea in doua pliuri de la spate.

Costum barbati verde

Sa zicem ca vrei sa iesi totalmente din zona ta de confort. Ai putea inlocui costumul negru cu unul verde? Nu te impacienta, nu vorbim despre o nuanta de verde neon. Costumul barbati verde marca BMan este confectionat din 100% lana naturala, deci ai parte de unul dintre cele mai bune materiale si un nivel sporit de confort. Sacoul prezinta captuseala interioara, buzunare interioare si exterioare, revere ascutite si un design simplu, Comfort Fit.

Costum barbati albastru cu imprimeu

O alta culoare care ne place foarte mult este, bineinteles, albastru, asa ca nu se putea ca un costum albastru sa lipseasca din topul nostru. Propunerea de astazi consta intr-un costum albastru cu imprimeu in dungi Napoli Design, confectionat din 100% tesatura fina de lana Vitalis Barberis. Pe langa ca este extrem de confortabil, acest costum impresioneaza prin croiul impecabil, reverele crestate, buzunarele cu clapeta si deschiderea in doua pliuri.

Costum barbati crem

O alta nuanta deschisa, dar versatila si in trend este crem, precum cea a costumului crem pentru barbati din magazinul BMan, fabricat din tesatura de lana naturala, cu captuseala interna, croiala Comfort Fit, buzunare laterale cu clapeta, cat si buzunar interior. Costumul poate fi asortat cu succes la o camasa cu dungi bleu si o pereche de pantofi de tip mocasini, maro. Poti adauga si o batista asortata cu camasa in buzunarul de la piept, pentru un plus de stil si eleganta.

Costum barbati gri uni

Crezi si tu ca design-ul italian este unul dintre cele mai la moda din cate exista? Si noi suntem de aceeasi parere, deci iata un exemplu perfect. Costumul barbati gri uni estea realizat dupa design-ul italian, dintr-o tesatura fina de lana, confortabila si eleganta. Sacoul prezinta buzunare interioare si laterale cu clapeta, deschidere in doua pliuri si interior captusit. Pantalonii sunt caracterizati de catre cele doua buzunare de la spate. Il poti purta atat cu camasa, cat si cu un tricou uni pe dedesubt, pentru un look smart casual.

Ce parere ai despre propunerile noastre de costume? Noi suntem de parere ca orice barbat ar trebui sa evadeze din cand in cand din clasicul costum negru si sa se aventureze pe taramuri necunoscute. Intra pe site-ul BMan si arunca o privire la toate modelele noastre de costume.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE