Top 5 greseli pe care le comit barbatii in compunerea tinutelor

Top 5 greseli pe care le comit barbatii in compunerea tinutelor

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Desi nu ai crede, barbatii sunt la fel de pasionati de moda precum femeile si cheltuiesc la fel de multi bani (poate chiar mai multi) pe tinute si accesorii. Fireste, la fel ca doamnele, si domnii tind sa comita diverse greseli atunci cand isi construiesc outfit-urile, fie din neglijenta, fie din greseala sau fie ca sunt prea atasati de un articol vestimentar care nu mai este la moda de 10 ani incoace. Stim ca ti-am starnit curiozitatea. Vrei sa afli daca te numeri printre cei care comit greseli capitale in materie de stil? Citeste in continuare articolul BMan: top greseli pe care le comit barbatii in compunerea tinutelor.

Haina mai scurta decat sacoul

Acest lucru este inadmisibil! Bine, exageram, dar chiar nu este in regula sa porti un sacou mai lung decat haina pe care o imbraci pe deasupra lui. Atunci cand achizitionezi un palton sau un trench coat, asigura-te ca este ceva mai lung decat sacourile tale, pentru a nu crea un efect vizual neplacut.

Curea si bretele

Desi multi ar putea trece cu vederea acest aspect, noi sarim sa te atentionam ca nu se cade sa porti si curea si bretele la aceeasi tinuta. Scopul fiecarui accesoriu este acela de a tine pantalonii, deci, in mod evident, nu ai nevoie de ambele pentru outfit-ul tau. Rezuma-te doar la unul dintre aceste articole.

Ghiozdan si sacou

Stim, un ghiozdan este mult mai practic si te ajuta sa porti cu tine strictul necesar, precum mancarea, laptopul, portofelul si actele. Totusi, abtine-te de la a purta rucsacul impreuna cu sacou si camasa. In cazul in care esti imbracat office, alege o geanta tip postas, confectionata din piele si vei observa cum aspectul per total se va schimba.

Ochelarii purtati pe cap

Ei, haide, pe asta ai comis-o si tu cu siguranta! Cu totii avem tendinta, din cand in cand, sa ne punem ochelarii de soare pe cap, atunci cand ii scoatem de la ochi. Daca vrei sa mentii un look stylish, agata ochelarii de camasa sau pune-i in buzunarul de la piept. Much better!

Nu ai un portofel

Nici nu vrem sa auzim faptul ca nu detii un portofel si ca iti pastrezi bancnotele, monedele si cardurile in buzunare, alaturi de chei sau telefon. Achizitia unui portofel nu a omorat inca pe nimeni. Nu doar ca vei reusi sa iti pastrezi banii in ordine, dar ii vei avea mereu la indemana, fara sa ii cauti o vesnicie.

Pantofii cu botul patrat

Ok, nu avem nicio idee cum de astfel de pantofi inca mai sunt purtati in anul 2021, dar vrem sa ne asiguram ca ii facem sa dispara. Crede-ne pe cuvant atunci cand iti spunem faptul ca un astfel de varf nu avantajeaza niciun fel de silueta. Alege un pantof cu varful rotund sau ascutit daca vrei sa realizezi un outfit atent studiat.

Ei, ia spune, te-ai regasit si tu comitand cel putin una dintre greselile mai sus mentionate? Daca da, nu te certam, ci te incurajam sa acorzi mai multa atentie detaliilor, pentru a-ti desavarsi stilul. Intra pe site-ul BMan si fii la curent cu toate noutatile noastre in materie de stil vestimentar masculin. 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE