Top 5 perechi de pantofi care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in 2021

Top 5 perechi de pantofi care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in 2021

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Stii cum se spune, „Cenusareasa este dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata”. Inainte sa razi din pricina comparatiei, da-ne voie sa-ti explicam rationamentul. Incaltamintea reprezinta mai mult decat un simplu mijloc de a-ti incalzi si transporta picioarele dintr-un capat in altul al tarii. O pereche potrivita de pantofi, cel putin in zilele noastre, trebuie sa-ti vina ca turnata, sa fie comoda, sa se potriveasca personalitatii tale si sa poata fi purtata cu restul hainelor pe care le detii. Prin urmare, ai nevoie de pantofi versatili, dar nu lipsiti de stil.

Pentru a clarifica si mai in detaliu subiectul si notiunea, BMan ti-a pregatit o lista cu 5 modele diferite de pantofi care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta, deoarece calitatea si nu cantitatea conteaza (asa cum probabil ai mai auzit deja de multe ori).

Pantofi Derby din piele

Fie ca esti sau nu adeptul unui stil egant, pantofii Derby iti vor oferi un aer distinct, aproape clasic, indiferent de tinuta la care doresti sa ii asortezi. Poti opta, desigur pentru o pereche de jeans si o helanca sau un costum formal complet, insa regulile nu exista. Acestea sunt simple directii menite sa creioneze nasterea stilului propriu.

https://www.bman.ro/products/pantofi-derby-negri-bman0317

Pantofi Oxford

La fel de importanti precum celebrii Derby, pantofii cunoscuti sub numele rasunator „Oxford” sunt la mare cautare. Platforma joasa si piele naturala lustruita ofera posesorului un aer de inteligenta si prospetime. Cu o asemenea pereche vei oferi trecatorilor impresia unui adevarat gentleman, care desi tine la imaginea personala poate aborda si un stil clasic, elegant sau smart casual, in functie de modelul pe care il alegi.

https://www.bman.ro/products/pantofi-oxford-cu-medalion-bordo-bman0335

Ghete din piele

In sezonul rece, sau chiar in perioada de tranzitie intre iarna si primavara, ghetele din piele reprezinta accesoriul de nadejde pe care te poti baza pentru a tine frigul si umezeala la distanta. Casual sau elegante, ghetele BMan din piele iti vor completa tinuta si te vor face sa te simti stapan pe situatie ori de cate ori pasesti in afara zonei tale de confort.

https://www.bman.ro/products/ghete-cafenii-model-brogue-bman100

Sneakers

Pe placul tuturor, de diverse culori si modele, acest tip de incaltaminte nu a incetat sa revina la moda in fiecare an. Potrivita atat unui look casual, bussines sau pentru o plimbare in parc, o pereche de sneakers poate deveni prietenul tau de nadejde.

Espadrile

Pielea intoarsa nu a aratat niciodata mai bine. Daca esti adeptul unei perechi usoare de incaltaminte, a plimbarilor lungi si a zilelor relaxante de primavara tarzie, espadrilele sunt exact ceea ce cauti. Nu le-ai mai incercat pana acum? Ceva ne spune ca le vei indragi chiar de la prima purtare!

https://www.bman.ro/products/espadrile-piele-intoarsa-bman179-1

Desi topul nu este alcatuit intr-o ordine anume, deoarece nu ierarhie reprezinta punctul important al acestui articol, fiecare pereche de incaltaminte in sine va primi propriul loc in clasamentul posesorului, imediat ce acesta isi va achizitiona perechile de pantofi enumerate.

Acceseaza magazinul online BMan, apasand click aici, si alege pantofii care ti se potrivesc!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE