TOP 5 TINUTE DE „ZI CU ZI” RECOMANDATE PENTRU BARBATI

TOP 5 TINUTE DE „ZI CU ZI” RECOMANDATE PENTRU BARBATI

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

 Pentru ca stim cat este de important aspectul fizic pentru crearea unei prime impresii de nu-ma-uita si cat de mult conteaza sa te simti confortabil in pielea ta, ti-am pregatit un top cu tinute recomandate pentru a fi purtate zi de zi. Continua sa citesti articolul BMan de astazi si vei afla cum sa alegi o imbracaminte demna de a fi numita a doua ta piele.

  1.     Tinuta Casual Tip Corporate

Esti fan al stilului minimalist, dar ti-ar placea sa iesi in evidenta cu ajutorul culorilor pe care le alegi si al calitatii materialului hainelor pe care le porti?  Minimalist nu inseamna plictisitor, de aceea, BMan iti recomanda o tinuta care are la baza un contrast placut intre uni si caro, si un minimum de accesorii. Iar pentru un minimum de eleganta poti adauga oricand o pereche de sneakersi albi, care vor atrage privirile instantaneu, oferindu-i aspectului tau o nota de prospetime.

Apartinand icon-urilor de primavara, aceste piese pot fi alaturate cu succes atunci cand iesi la plimbare sau participi la evenimente nonformale de zi cu zi.

  1.     Icon – Office Outfits 

Basic sau nemuritoare? Pentru impatimiti, aceste vesminte pot fi considerate adevarate piese de colectie, cu care nu poti da niciodata gres. Indiferent daca esti in drum spre birou sau o cafenea, pentru gustarea ta preferata, combinatia dintre pantalonii de stofa in ton bleumarin si helanca maro poate transforma pe oricine dintr-un simplu trecator intr-un reprezentant al unei case de moda undercover. Daca mai adaugi si accesorii intr-o nuanta de maro, si nu negru, si iti asortezi mereu cureaua cu pantofii... esti un zeu printre muritori. P.S. Nu uita sa alegi sosete in nuanta pantalonului, pentru un a-i oferi look-ului tau un aer clasic.

Pentru a completa cu succes acest tip de tinute, BMan recomanda sa adaugi un palton intr-o nuanta de crem, maro sau asemanatoare pantalonilor. Alegerea esta a ta!

  1.     Daily Casual Office

Imbracamintea regasita sub aceasta eticheta imbina piesele cele mai relaxate cu cele aflate la granita conduitei de serviciu, oferind o doza de personalitate tinutelor care ar trebui sa insufle profesionalism colegilor de la birou, dar si celor din jur. Hainele din categoria Daily Casual Office se remarca prin lejeritate, confort sporit si cromatica (un maximum de doua culori si o nonculoare). Poti recunoaste aceste tinute prin prezenta pantalonilor chinos sau a gecii din puf subtire.

  1.     Just Casual

O abordare mai artistica a stilului casual poate fi considerata varianta alcatuita din elemente precum: camasa din flanel (100% bumbac) cu imprimeu sau uni, accesorizata cu o vesta si sneakersi. Asemenea tinute compuse din piese care apartin mai multor stiluri sunt patronate de divinitatea confortului. BMan iti sopteste, cu aceasta, ocazie un truc util intr-ale stilizarii si anume: pantalonii alesi pot fi integrati cu usurinta stilului office, iar celelalte piese vestimentare se pot alătura jeans-ilor.

  1.     Smart Casual Daily

Avem piesa de rezistenta pentru marele final, ceea ce inseamna ca la intersectia dintre elegant si confortabil se afla o tinuta ideala pentru a fi purtata in fiecare zi. Cu un sacou bleumarin, blugi uni inchisi la culoare si o camasa alba cu dungi poti pune la un loc un outfit imposibil de ignorat si usor de intretinut. Poti accesoriza aceasta tinuta cu o pereche de pantofi sport pentru un plus de confort.

Acum ca ai aflat secretele unui aspect zilnic de succes, alege tinutele marca BMan pentru a arata precum un adevarat gentleman. Acceseaza site-ul nostru si umple-ti cosul de cumparaturi cu incredere!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE