Top accesorii pe care ar trebui sa le detii

Top accesorii pe care ar trebui sa le detii

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Chiar daca esti interesant de moda mai mult sau mai putin, accesoriile ar trebui sa fie prezente in garderoba ta. Nu vorbim aici despre inele sau bratari, ci despre accesoriile de baza, care iti pot transforma tinuta in cateva secunde, din una fada in una on point. Ramai alaturi de noi si descopera top acesorii pe care trebuie sa le detii.

Cravate

Cei mai multi barbati asociaza cravatele doar cu tinutele de tip office. Noi ne dorim sa demontam acest mit, si te incurajam sa faci pasul de a introduce cravatele si in tinutele tale non formale. Pastreaza-le pe cele conservatoare pentru intalnirile de afaceri si experimenteaza cu texturi, modele si tesaturi ceva mai nonconformiste. Adauga la o camasa simpla o cravata din lana sau cu model geometric si vezi cum se potriveste.

Curele

Probabil ca nu trebuia sa le mai mentionam, dar o vom face oricum. Curelele sunt un must have in garderoba oricarui barbat, chiar daca este sau nu preocupat de moda masculina. In primul rand scopul curelei este acela de a-ti sustine pantalonii. In al doilea rand, cureaua are si un scop estetic, intregind o tinuta prin simplitatea lor. Trecem peste mitul care spune ca pantofii trebuie asortati cu cureaua si iti spunem sa iti pui imaginatia la contributie si sa indraznesti.

Portofel

Mai exista barbati care nu detin un portofel? Daca raspunsul este da, atunci ii sfatuim sa schimbe acest aspect rapid. Opteaza pentru un portofel simplu, din piele, pe care il vei detine o vreme indelungata. Nu doar ca iti vei putea pastra banii, cardurile si actele in ordine, dar va arata si extrem de bine atunci cand il vei scoate din buzunar.

Butoni

Desi nu ii vei purta zilnic, o pereche de butoni ar trebuie sa existe in sertarul tau, pentru acele momente speciale, in care iei parte la un eveniment de gala. Butonii sunt creati pentru a putea fi purtati impreuna cu camasile cu mansete frantuzesti, deci ai grija la ce tip de camasa ii vei asorta. Alege o pereche interesanta, dar nu extravaganta, care sa nu se demodeze in timp.

Ceas

Nu detii inca un ceas? Chiar daca acum iti folosesti mai mult telefonul pentru a afla ce ora este, ceasul serveste ca accesoriu de baza in tinutele oricarui barbat. Poti opta pentru unul din metal sau unul cu o curea din piele naturala, in functie de tipul outfit-ului tau.

Sosete

Fireste ca vei avea mai multe perechi de sosete in sertar, dar sunt ele tipul corect de sosete pe care ar trebui sa le porti? In functie de tipul tinutei, sosetele trebuie sa se potriveasca cu articolele tale vestimentare. Nu purta sosete albe la pantofi eleganti si implicit, la costum. Pastreaza-le doar pentru pantofii sport si inlocuieste-le cu cele negre, la tinutele formale. In tinute de tip casual poti aborda si sosete ceva mai hipsteresti, cu diverse pattern-uri si culori.

Simti ca gama ta de accesorii nu este completa sau vrei sa o faci ceva mai variata? Te asteptam pe site-ul BMan, pentru a descoperi noutatile noastre.

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE