Varsta este doar un numar?

Varsta este doar un numar?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Se spune ca varsta este relativa si inseamna de fapt o stare de spirit. Este cursul normal al vietii sa fim mai intai tineri si apoi sa imbatranim. Insa modul in care ne raportam la varsta pe care o avem este o alegere personala si o dovada de respect fata de sine. 

Oamenii pot fi destul de critici si au tendinta de a pune etichete cu usurinta. Noi credem ca o tinuta bine aleasa, cu gust, te poate intineri chiar si cu zece ani.

Incaltarile pe care le porti spun multe despre tine

Daca pana acum ai purtat sau aveai de gand sa porti pantofi cu talpa ortopedica, pentru ca merg la toate si sunt comozi, arunca o privire si in garderoba bunicului. Daca si el are o pereche asemanatoare, atunci ar fi cazul sa-i donezi pe ai tai si sa-ti achizitionezi incaltari care sa te puna in valoare. Exista suficiente modele de pantofi sport practici si cu un stil modern la Bman.

Poti fi comod, dar nu cu sandalele bunicului

Se apropie sezonul calduros si poate vei fi tentat sa porti sandale. Din nou, stim ca sunt comode, ca lasa piciorul sa respire (doar daca sunt facute din materiale naturale de calitate), insa daca nu esti in vacanta pe o plaja exotica sau la o plimbare pe faleza, incerca sa le eviti. Cu siguranta exista si modele rafinate, create cu bun gust, dar putine. 

De cele mai multe ori sandalele barbatesti sunt purtate de barbatii comozi, trecuti deja de a doua tinerete, cu tot cu sosetele albe. Pentru a-ti simti piciorul comod si aerisit pe timp de vara, gasesti in magazine o varietate de modele de pantofi sport usori, care se pot asorta cu cele mai modene tinute.

Hai sa lasam sosetele albe si lungi pentru sportivi

Daca tot suntem la capitolul sosete, un alt trend in voga pe vremea tatilor nostri a fost modelul de sosete albe, de tip jambiere sub genunchi, purtate cu „adidasi”. Cu totii vrem sa mostenim ce e mai bun de la parintii nostri, dar nu si astfel de obiceiuri. Daca nu mergi la un fotbal cu prietenii sau la o partida de tenis, evita acest tip de sosete si opteaza pentru modelul scurt, la linia pantofului. 

Nu chiar atat de lejer

Chiar daca esti adeptul stilului lejer, evita hainele prea comode cu material in exces. Cum spuneam, respectul pe care il vrei din partea celorlati, porneste de la tine. Alege haine din materiale de calitate, care se aseaza frumos pe corp si care transmit incredere.  Opteaza pentru haine care iti sunt aproape de corp, care nu ‘atarna’ pe tine si care iti permit sa adaugi accesorii de tipul unui smart watch pentru a te scoate in evidenta. De exemplu, combinatia simpla de jeansi smart-casual cu o bluza tip flanea sau un tricou simplu la care adaugi un sacou sport si o pereche de sneakersi va functiona de minune. 

Indrazneste sa porti culorii vii

Barbatii grizonanti au un farmec aparte. Scoate asta in evidenta adaugand putina culoare in tinuta pe care o porti la birou. Culorile transmit energie, asa ca, dintre culorile mute, terne si cele mai vibrante (albastru navy, galben-mustar, verde sau chiar un albastru deschis) preferabil ar fi sa le alegi pe cele vii, macar din cand in cand. 

Atentie insa, nu-ti transforma tinuta intr-un curcubeu. Alege cate o piesa pe rand pe care sa o pui in evidenta. 

Nu uita sa vizitezi Bman si sa alegi tinute fresh, moderne, care sa te faca sa pari cu adevarat mai tanar. Doresti mai multe sfaturi? Iti stam la dispozitie 24/7!

Citeste si:

CUM IMI ASORTEZ UN SACOU NEGRU IN DUNGI?

CUM SA TE IMBRACI LA PRIMA INTALNIRE, PENTRU A CUCERI O FEMEIE?

CELE MAI FRECVENTE 5 GRESELI VESTIMENTARE DE CARE TREBUIE SA TE FERESTI ORICAND

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE