5 tinute pe care le poti crea pornind de la un tricou alb

5 tinute pe care le poti crea pornind de la un tricou alb

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Sa fim sinceri, triocul alb reprezinta un dintre cele mai la indemana si versatile piese vestimentare. Il poti purta atat la birou, cat si atunci cand trebuie sa iesi repede din casa pentru a rezolva cateva task-uri urgente. In plus, poate fi combinat cu absolut orice culoare, fara sa iti faci griji pentru modul in care te asortezi. Iata, in continuare, putina inspiratie pentru cei pasionati de stil, in articolul 5 tinute pe care le poti crea pornind de la un tricou alb.

  1. Denim plus bomber

O modalitate buna de a crea o tinuta pornind de la un tricou alb este, in primul rand, sa iti alegi un tricou alb preferat. In mintea noastra apare un tricou alb uni, cu guler crew neck si o croiala lejera, dar nu prea larga. Poti combina acesta cu perechea ta preferata de blugi, care pot fi atat negri, cat si albastri sau gri si o geaca tip bomber, de preferat neagra, pentru a crea un contrast placut si curat din punct de vedere vizual. Adauga si o pereche de white sneakers sau chiar o pereche de ghete, daca vremea este mai racoroasa si esti gata pentru a iesi din casa.

  1. Tricou plus pantaloni smart casual

Din ceea ce am observat, pantalonii in stil smart casual au devenit tot mai populari in randul barbatilor si chiar ar putea surclasa clasicii blugi, care ocupa primul loc in topurile preferintelor de foarte multi ani. Pentru a crea o tinuta lejera, dar cu un strop de „smart” in ea, poti combina tricoul alb mai sus mentionat, impreuna cu o pereche de pantaloni smart casual, pentru a obtine un look chic, dar casual. Poti asorta cu o pereche de pantofi sport albi, din piele naturala.

  1. Look-ul oversized

Stii acel look lejer, poate chiar larg, pe care simti nevoia sa il abordezi din cand in cand? Fireste, nu isi doreste nimeni sa arate ca si cum ar purta haine de 3 ori mai mari decat marimea sa, asa ca ai grija la proportii. Alege un tricou alb oversized, dar combina-l cu o pereche de jeans drepti, cu tivul rasucit, pentru un plus de fresh. Adauga o pereche de pantofi sport et voila!

  1. Adauga paltonul preferat

Cine spune ca nu poti combina un tricou alb, simplu, cu un palton usor elegant? Noi nu, deoarece suntem deschisi chiar si la combinatii ceva mai nonconformiste. De exemplu, poti lua tinuta mai sus mentionata si ii poti oferi un aer complet nou, doar adaugand peste tricou paltonul preferat. Daca vrei sa creezi o paleta de culori atractiva, poti opta pentru o pereche de blue jeans, chiar bleumarin si un palton in nuanta camel.

  1. Costum plus pantofi casual

Una dintre combinatiile noastre preferate este cea in care adaugi un tricou alb, uni, pe sub un costum smart casual, pentru a obtine un look rafinat, dar relaxat. Daca vrei sa faci un upgrade de la tinuta care implica doar tricou si blugi, poti cu incredere sa alegi un costum din in, pe care sa il asortezi cu o pereche de white sneakers si mult indragitul tricou alb.

Ce zici, ai obtinut cateva idei noi pentru tinute, pornind de la un simplu tricou alb? Daca da, atunci abia asteptam sa vedem styling-ul pe care reusesti sa il faci!

Citeste si:

5 MODURI DE A PURTA PANTOFII SPORT ALBI

CARE ESTE LUNGIMEA IDEALA PE CARE FIECARE PERECHE DE PANTALONI AR TREBUI SA O AIBA?

CONSTRUIESTE-TI GARDEROBA CAPSULA PENTRU ANUL 2022

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE