Camasile din flanel – ideale pentru anotimpul rece

Camasile din flanel – ideale pentru anotimpul rece

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Recunosti de departe acele camasi colorate, in carouri, confectionate dintr-un material moale si calduros. Cel mai probabil iti vine minte imaginea unui lumberjack, din perioada anilor 50, purtand o astfel de camasa. Daca esti fanul lor, este placerea noastra sa iti spunem ca acestea au revenit in trend in acest sezon. Nu doar ca ofera un aspect casual, modern tinutelor tale, dar sunt si foarte calduroase. In articolul de astazi, noi, cei de la BMan iti vom explica de ce ar trebui sa alegi camasile din flanel pentru anotimpul rece.

Cum sa alegi o camasa din flanel?

Cumpara marimea potrivita

Camasa din flanel nu este cu mult diferita fata de o camasa obisnuita. Cel putin, din perspectiva croielii, trebuie sa tii cont cam de aceiasi parametri atunci cand te hotarasti sa adaugi una in garderoba. Ai grija ca lungimea manecilor sa fie aceeasi cu lungimea camasii. Probeaza camasa si alege o marime care sa iti ofere spatiu suficient in zona spatelui si a umerilor. Nu opta pentru o marime nepotrivita, doar de dragul de purta S in loc de M. Camasa trebuie sa fie lejera, si nu stramta pe corp, permitandu-ti sa te misti in voie.

Opteaza pentru materiale de calitate

Desi poliesterul reprezinta o optiune ceva mai ieftina, nu este alegerea ideala pentru tine. O camasa confectionata dintr-un material de calitate nu doar ca va rezista cu brio in timp, ci va fi si mai prietenoasa cu pielea ta. Daca intentionezi sa porti camasa la temperaturi joase, opteaza pentru bumbac sau lana. Desi lana este ceva mai aspra, iti va oferi mai multa caldura decat bumbacul. O poti purta cu un maiou sau tricou uni pe dedesubt, pentru un grad sporit de confort.

Cum sa asortezi camasa din flanel

In functie de preferinta, poti purta camasa din flanel in moduri diverse. Daca vremea este ceva mai calda, poarta camasa ca atare, intr-o tinuta casual, impreuna cu jeans si incaltaminte sport. In acelasi stil de tinuta poti integra camasa, descheiata, peste un tricou uni, in asorte. Daca vremea nu este tocmai prietenoasa si ai nevoie de un strat in plus care sa te protejeze de frig poarta camasa pe sub un pulover la baza gatului sau anchior. Adauga tinutei o pereche de jeans negri, ghete sau bocanci si, piesa noastra preferata, un palton. Te asiguram ca un astfel de look, desi casual, este extrem de avantajos, indiferent de tipul tau de silueta. Mai mult, imbracamintea cu layer-e (straturi) este ideala pentru anotimpul rece.

Poti opta atat pentru clasicele modele, in carouri, sau pentru cele mai moderne, simple, in functie de tinuta in care doresti sa le integrezi. Pe site-ul BMan gasesti mai multe astfel de modele, precum camasa rosie flanel in carouri verzi, care este potrivita pentru un cadru festiv sau pentru un cadou de sarbatori. Pentru cei mai conservatori exista si modele in culori simple, precum verde, gri sau bleumarin.

La moda sau nu, trebuie sa detii cel putin o camasa din flanel in garderoba ta. Extrem de calduroase si potrivite pentru vremea rece, camasile din flanel combina finetea unei camasi obisnuite, cu confortul lanii si al bumbacului. Intra pe site-ul BMan si alege-ti preferatele sau pregateste lista de cumparaturi pentru sarbatorile de iarna care se apropie.

Citeste si:

ALEGEREA PANTALONILOR PERFECTI - DUPA CE MA GHIDEZ?

CE TIPURI DE PULOVERE SA PORTI IN ACEST SEZON?

BMAN TE INVATA – CUM SA PORTI UN PALTON, CU STIL

 

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE