Cele mai frecvente greseli vestimentare

Cele mai frecvente greseli vestimentare

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Fara doar si poate greselile vestimentare sunt perfect normale si chiar si cei mai mari iubitori ai modei le pot comite. Totusi, exista cateva greseli de care nici macar nu esti constient si pe care le poti evita cu ajutorul sfaturilor noastre. Daca esti interesat de subiect, ramai alaturi de specialistii BMan, pentru a invata despre cele mai frecvente greseli vestimentare in moda masculina.

Stratificarea gresita a hainelor

In sezonul rece, stratificarea articolelor vestimentare este o idee foarte buna. Aceasta practica poate fi super utila pentru cei mai frigurosi dintre noi, pentru a face fata cu brio conditiile meteorologice nu tocmai prietenoase. Imbracamintea pe straturi te va ajuta sa ramai incalzit si uscat pe tot parcursul zilei, cat timp pornesti cu straturi subtiri, ca mai apoi sa treci la cele mai groase. Incepe cu un maiou sau un tricou, o bluza pe corp din bumbac, iar mai apoi continua cu un pulover din lana sau un cardigan, pentru extra protectie si confort.

Investesti gresit in articole

Una dintre cele mai comune greseli pe care le fac barbatii consta in achizitionarea de haine din impuls sau ghidati de tendintele actuale. Nu cumpara ceva doar pentru ca este la moda sau doar pentru ca ai in minte o ocazie in cadrul careia sa porti acea haina. Gandeste pe termen lung si alege doar articole pe care sa le poti introduce cu usurinta intr-un numar cat mai mare de tinute. De exemplu, un pulover nude poate fi purtat atat cu jeans, cat si cu pantaloni office, impreuna cu pantofi sport, cat si cu ghete, pe sub o geaca, dar si pe sub un palton, fara sa iti faci prea multe griji in privinta cromaticii.

Nu alegi culorile potrivite

Poate nu este tocmai evident, dar nu toate culorile pe care le porti vara se potrivesc si in timpul sezonului rece. Daca in lunile calde din an poti aborda nuante mai indraznete si printuri multicolore, pe vreme de iarna este bine sa faci alegeri ceva mai sigure. De exemplu, nu ai cum sa dai gres daca ai in garderoba articole vestimentare in nuante de bleumarin, maro, kaki, negru sau bej.

Fireste, poti introduce si culori mai puternice, cum ar fi rosu, verde sau violet, cat timp te asiguri ca ai un singur centru de interes in tinuta. De exemplu, daca alegi sa porti un pulover rosu, este bine ca restul tinutei tale sa fie in nuante neutre, precum negru sau bej.

Nu alegi marimea potrivita

Oricand ti-ai dori sa porti marimea S, daca nu iti este potrivita, hainele nu vor arata bine. Cel mai important este sa alegi articolele vestimentare care se potrivesc cel mai bine cu fizionomia ta, dar si cu restul pieselor din tinuta. Hainele trebuie sa se aseze bine pe tine, fara sa fie nici prea largi, dar nici prea stramte.

Daca optezi pentru o piesa oversize, ai grija sa balansezi tinuta, iar in rest sa mergi pe un stil fit sau slim fit, pentru a crea o imagine vizuala armonioasa si placuta.

Ce parere ai despre sfaturile noastre? Inspira-te din articolele noastre si fa cele mai potrivite alegeri pentru stilul tau vestimentar!

Citeste si:

CELE MAI IN VOGA CULORI PENTRU IARNA ANULUI 2022

DESCOPERA NOUA COLECTIE BACK TO OFFICE DE LA BMAN

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE