Culorile anului 2023

Culorile anului 2023

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Tendintele culorilor de moda 2023 au fost dezvaluite si putem raporta ca primavara arata luminos si frumos. Cu o gama de nuante care ar rivaliza cu paleta oricarui artist, exista ceva pentru toata lumea. De la tonuri de portocaliu pamantiu la magenta viu, acestea sunt tendintele culorilor de moda pe care expertii cred ca trebuie sa le purtam anul acesta.

La fel ca cele mai recente tendinte in materie de moda, tendintele culorilor sunt informate de prezentarile de pe podium care au avut loc cu sase luni inainte de inceperea sezonului. Si, in timp ce podiumurile joaca un rol important in influentarea culorilor pe care le vedem strecurate in magazine, exista, de asemenea, prognoza culorilor, care este practica de a prezice culorile pe care oamenii vor dori sa le poarte in viitorul apropiat. Pentru a prezice tendintele in materie de culori, „meteorologii” se uita la multe lucruri diferite, de la calatorii, arta, tehnologie, moda si divertisment.

Dar tendintele culorilor de moda 2023 sunt influentate si de alte afaceri specializate in culori. Companii precum Pantone si Dulux analizeaza diferite tendinte in fiecare an pentru a veni cu nuantele cheie care cred ca vor fi mari intr-o gama larga de categorii de produse - de la culori de vopsea la rochii de petrecere. In acest an, culoarea Pantone a anului 2023 a fost dezvaluita ca fiind Viv Magenta, iar ulterior ne putem astepta ca aceasta sa fie o caracteristica intensa atat in magazinele de haine, cat si in cele de articole pentru casa.

Cea mai mare parte a influentei provine de pe podiumuri, care sunt responsabile pentru stabilirea tendintelor majore in materie de culori de moda in fiecare an. Pentru tendintele culorilor de moda 2023 vedem o abordare mult mai mixta. A fost mult negru pe podium, cu o intoarcere la goticismul anilor '80 si '90 si la influentele grunge, dar a fost, de asemenea, multa luminozitate, asigurand ca unele dintre nuantele de anul trecut sunt aici pentru a ramane. O revenire a nuantelor mai pamantii, naturale, de asemenea, care vor functiona perfect in lunile mai calde de vara.

Viva Magenta

Culoarea Pantone pentru 2023 este Viva Magenta, o nuanta de rosu-rosiatic intens. Ganditi-va la un rosu usor de fructe de padure. Descrisa de Pantone ca fiind "puternica si imputernicitoare", este cu siguranta o nuanta care nu trebuie ratata!

Se potriveste de minune cu kaki sau turcoaz, poate adauga o inflorire dramatica la gri sau navy sau arata fabulos cu nuante tonale de mov, roz si albastru.

La ce sa fiti atent:

Piese separate: Descrisa de Pantone ca fiind o nuanta "indrazneata", aceasta nu este pentru cei timizi si retrasi, dar separatele o pot face mai putin coplesitoare. Purtata cu o nuanta neutra, cum ar fi alb sau albastru marin, o face mult mai accesibila.

Accesorii: Viva Magenta este perfecta daca aveti tonuri de piele mai reci, insa acest lucru nu exclude persoanele cu tonuri de piele mai calde. Orice persoane poate sa adopte aceasta nuanta indrazneata. Daca piesele vestimentare sunt prea mult pentru dumneavoastra, puteti opta pentru un accesoriu in aceasta nuanta.

Portocaliu pamantiu

In timp ce nuantele de portocaliu ars ar putea parea initial mai degraba o nuanta de toamna, in 2023 sunt prevazute si pentru celelalte sezoane. Specialistii spun ca aceasta nuanta are conotatii de creativitate, senzualitate si abundenta, motiv pentru care, probabil, s-a dovedit a fi o culoare atat de populara printre designeri.

In timp ce look-urile portocalii din cap pana in picioare au fost populare pe podium, au existat, de asemenea, stropi de alte nuante combinate in tinute, cum ar fi turcoaz si verde masliniu. Aceasta nuanta discreta este, de asemenea, minunata daca vreti sa evitati hainele in culori stralucitoare, dar sa iesiti totusi in evidenta, deoarece asigura un impact puternic fara a fi prea mult. Frumusetea acestei nuante este ca se potriveste cu atat de multe nuante diferite pentru a crea o gama uimitoare de look-uri.

La ce sa fiti atent:

Tinute monocrome: Purtat din cap pana in picioare, portocaliul pamantiu este foarte izbitor, desi nu la acelasi nivel ca nuantele neon stralucitoare, care sunt, de asemenea, populare in acest an. Portocaliul pamantiu este o alegere buna pentru o curea sau o salopeta flatanta.

Materiale naturale: Aceasta nuanta pamantie se potriveste bine cu materiale naturale, cum ar fi inul, sau alaturi de hainele crosetate pentru un stil boho de lux.


Verde masliniu

O nuanta asociata mai des cu hainele casual, cum ar fi pantalonii cargo, preferatii modei din acest sezon, verdele masliniu a fost ales si pentru anul 2023. Obtineti puncte duble de stil daca o asociati cu o alta culoare de moda in tendinte 2023 - portocaliu ars. Duo-ul pamantesc arata foarte bine impreuna.

Se potriveste bine cu alte nuante de toamna; ganditi-va doar la frunzele frumoase de toamna si selectati combinatia de culori preferata. Pentru ca atat de mult din natura este verde, poate evoca pace si armonie atunci cand il folosim in hainele noastre.

La ce sa fiti atent:

Jachete: O nuanta versatila, un blazer sau un trench coat verde masliniu va adauga instantaneu un finisaj sic look-ului tau, mai ales ca se potriveste cu atat de multe alte culori, de la negru la roz fard de obraz si pana la albastru marin.

Creige

Am avut greige - o nuanta gri bej pentru o vreme, asa ca acum este timpul sa spunem buna ziua lui "creige", un amestec de crem si bej, un nou neutru pentru tendintele culorilor de moda 2023.

O combinatie sofisticata de crem si bej, creige ne ofera panza neutra a bejului, dar cu nuante mai calde, ceea ce o face o optiune mai usoara pentru cei cu pielea mai calda dintre noi.

Frumusetea acestei nuante laptoase este ca e o nuanta de fundal excelenta pentru toate culorile vibrante. Pentru un look cu adevarat atemporal, purtati-l cu alte nuante neutre din cap pana in picioare, un must have pentru cei care se gandesc la o garderoba capsula minimalista.

Aceasta culoare se simte luxoasa si arata deosebit de uimitor atunci cand este suprapusa cu alte culori neutre palide, cum ar fi crem, fildes si alb, pentru a crea un aspect tonal sofisticat.

Este cu adevarat cameleonul tonurilor, deoarece proprietatile sale preiau culorile cu care este imblanzita, ceea ce o face fundatia impartiala perfecta pentru orice tinuta. 

La ce sa fiti atent:

Jachete: Oricare dintre tendintele in materie de paltoane ai alege, aceasta culoare va adauga o nota moderna hainelor tale exterioare.

Gentile: Daca nu sunteti pasionat de haine creige, o geanta de birou in aceasta culoare eleganta este o modalitate excelenta de a profita de tendintele de culoare. Pentru cele mai bune genti de designer, pentru munca sau orice alt context in care va ajuta.

Speram ca acest an va fi unul colorat si in trend, iar aceste culori vor fi o baza inspirationala potrivita pentru garderoba dumneavoastra. La BMan am pregatit o colectie vasta de articole care includ aceste nuante in tinute inspirate, sau care pot fi achizitionate individual, pentru ca dumneavoastra sa le personalizati dupa preferinte. Va asteptam pe magazinul nostru online sau in cele fizice pentru a va actualiza garderoba cu stil si eleganta!

Citeste si:

TIPURI DE INCALTAMINTE DE PURTAT IN 2023

TRENDURI VESTIMENTARE PENTRU BARBATI IN 2023

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE