CUM SA TE IMBRACI DACA AI UN FIZIC MUSCULOS?

CUM SA TE IMBRACI DACA AI UN FIZIC MUSCULOS?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Auzi mereu despre beneficiile adoptarii unui stil de viata sanatos, cu accent pe mersul la sala. Te antrenezi regulat, tii o dieta adecvata, si ajungi sa arati ca idolul tau, The Rock. Cand esti la bustul gol, pe plaja, atragi priviri, iar fetele sunt cele care intorc capul dupa tine.

Punct ochit, punct lovit. Totusi, garderoba ta va avea de suferit. O asemenea transformare a corpului va face ca multe dintre hainele pe care le detii sa nu iti mai fie potrivite.

Ce e de facut? Urmeaza sfaturile Bman despre cum sa te imbraci daca ai un fizic musculos.


Croitorul. Cel mai bun prieten al musculosului

Deoarece atunci cand vorbim de barbati cu muschi, vorbim despre dimensiuni extrem de variate, recomandam sa apelezi la un croitor online cand iei in calcul update-ul garderobei tale. Astfel, nu va exista riscul de a te confrunta cu o marime mult prea mare sau mica.

Este important sa retii ca Bman nu iti vinde doar haine, ci iti poate crea ceea ce ai nevoie, exact pentru dimensiunile tale si da, dispunem de toate instrumentele necesare.

Evita orice skinny fit

Desi ai crede ca hainele skinny fit (chiar si slim fit) iti vor soate fizicul in evidenta, este important sa stii ca genul acesta de imbracaminte nu a fost conceput pentru persoanele cu masa musculara mare.

Alege mereu haine care iti completeaza stilul, nu care urmeaza neaparat trendurile. De exemplu, cei cu coapse bine lucrate vor putea imbraca pantaloni cu un croi drept, obtinand instant efectul de slim-cut pe care il cauta (datorita grosimii picioarelor). 

Experimenteaza cu diferite articole de imbracaminte si gaseste exact ce se potriveste fizicului tau.


Alege culorile neutre

Fiindca deja ai un fizic impunator, nu mai este nevoie sa te imbraci strident. Nuantele neutre s-ar putea potrivi mult mai bine noului tau look. Negru, maro, bleumarin, kaki, sunt o parte dintre nuantele pe care le poti incadra cu incredere in aproape orice tinuta. 

Sigur, poti opta in continuare pentru culori stralucitoare, mai ales in sezoanele calduroase, fara sa pierzi din vedere ca ceea ce scoate un tip obisnuit in evidenta este de 10 ori mai vizibil pe un barbat cu fizicul tau.


Combina piese de la costume diferite

Poate ca una dintre piesele costumului nu iti mai este potrivita, acum ca ai pus masa musculara intr-o zona a corpului, dar cealalta inca iti vine perfect. Ar fi pacat sa te desparti de o pereche de pantaloni inca buni, nu-i asa? Ii poti asorta foarte usor cu o camasa si un pulover si vei arata impecabil.

Fii creativ: opteaza pentru combinatii de culori. Alege o pereche de pantaloni bej si un sacou maron, pentru un look fresh si contrastant, cu care sa iti scoti in evidenta fizicul impresionant.


Renunta la imprimeuri

Stim, imprimeurile sunt cool, actuale si chiar tricoul tau preferat este unul de acest tip. Din pacate, persoanele cu muschi pot fi dezavantajate cel mai adesea de hainele cu imprimeu. Imbracamintea „plain” poate fi cea mai potrivita pentru tine. O camasa uni ar putea sa arate mult mai bine pe tine decat una cu flori. 

Alege-ti hainele smart, pentru a te pune in evidenta intr-un mod pozitiv.


Bman.ro este site-ul pe care trebuie sa intri pentru a-ti gasi outfitul ideal pentru fizicul tau. Paltoane barbati, camasi barbati sau pantofi barbati, vei gasi absolut orice articol vestimentar cauti. Ai un fizic musculos si nu stii ce sa alegi? Suntem gata sa te sfatuim si sa-ti oferim cele mai bune optiuni pentru fizicul tau.

Citeste si:

TIPURI DE PANTALONI DE NELIPSIT DIN GARDEROBA

GHIDUL TAU PENTRU ACCESORII BARBATESTI

CUM IMI ASORTEZ UN SACOU NEGRU IN DUNGI?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE