De ce este stilul Smart Casual cel mai potrivit pentru tine

De ce este stilul Smart Casual cel mai potrivit pentru tine

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Cine a spus ca este usor sa te imbraci, ca barbat, probabil exagereaza sau are un stil vestimentar destul de usor de trecut cu vederea. Dar daca hainele si aspectul lor chiar conteaza pentru tine, atunci situatia ta devine ceva mai complicata. E ok, exista cate o solutie pentru orice problema, asa ca astazi iti vom prezenta unul dintre stilurile noastre preferate. Ramai alaturi de BMan si afla de ce este stilul Smart Casual cel mai potrivit pentru tine.

Ce este stilul Smart Casual?

Putem spune ca stilul Smart Casual este un stil destul de ambiguu, nu tocmai restrictiv, care permite mai multe decat ai crede. De aceea nu putem sa iti oferim o definitie exacta a acestuia. Totusi, in linii mari, stilul Smart Casual poate insemna o pereche de pantaloni chinos, o camasa si o pereche de pantofi cu siret. Ce trebuie tu sa tii minte este ca stilul Smart Casual se refera la acele tinute care nu sunt tocmai elegante, dar nici prea casual.  

De ce sa optezi pentru stilul Smart Casual?

Suntem siguri ca nu vrei sa auzi doar definitii si explicatii si vrei sa primesti si niste motive care sa te convinga sa optezi pentru stilul Smart Casual. Iata, mai jos, cateva dintre ele:

Este versatil

Daca adaugi o serie de articole vestimentare Smart Casual in garderoba ta iti va fi mult mai usor sa le combini intre ele. Poti crea foarte multe combinatii, doar schimband un tricou, o camasa sau o pereche de pantaloni. Si da, poti purta blugii tai preferati si inca sa te incadrezi in stilul Smart Casual.

Este prietenos cu bugetul tau

Nu trebuie sa fii bogat pentru a adopta stilul Smart Casual, ci trebuie doar sa faci putin research inainte. Spre exemplu, poti profita de lichidarile de stoc sau de reducerile de la final de sezon de la magazinele tale preferate. Chiar si pe site-ul nostru poti gasi mai multe articole vestimentare la promotie, la preturi extrem de mici.

In plus, daca iti achizitionezi cateva haine, si iti formezi un tip de garderoba capsula, vei observa ca poti crea combinatii extrem de cool doar schimband cate o piesa vestimentara.

Avantajeaza toate siluetele

Nu exageram cand spunem ca stilul Smart Casual poate fi adoptat cu succes de catre orice barbat, fie el slab, fit, sau ceva mai plinut. Este important sa iti alegi hainele potrivite masurii tale si sa te simti bine in ele. Fii atent la trucurile care sa te ajute sa maschezi detaliile care nu sunt tocmai pe placul tau si vei indragi pe loc look-ul obtinut.

Te scapa din incurcaturi

Sa spunem ca trebuie sa ajungi la un eveniment ceva mai formal imediat dupa ce pleci de la birou si nu ai timp sa mai treci pe acasa pentru a te schimba. Stilul Smart Casual te poate scoate rapid din aceasta incurcatura. Daca esti imbracat casual, poti adauga un sacou sau poti schimba tricoul cu o camasa si brusc te incadrezi in alte tipare.

Tu esti fan al stilului Smart Casual? Daca vrei sa iti imbogatesti garderoba te asteptam cu mii de produse pe site-ul nostru!

Citeste si:

ALEGE TINUTELE IDEALE PENTRU PLAJA

PROFITA DE SUMMER SALE DOAR LA BMAN

IDEI DE CADOURI PENTRU BARBATUL IMPORTANT DIN VIATA TA

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE