Geci de toamna pentru barbatul cu stil

Geci de toamna pentru barbatul cu stil

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Mai stii cand spuneam ca pantofii sunt primul lucru pe care il observa ceilalti la tine? Ei bine, acest aspect este valabil si in cazul in care porti o geaca. Tu ce fel de geci porti in sezonul de toamna? Din piele, denim sau jacheta tip bomber? Daca te gandesti sa iti revizuiesti garderoba, si sa adaugi o geaca noua, sau mai multe, te afli in locul potrivit! Citeste in continuare articolul BMan despre geci barbati de toamna, pentru barbatul cu stil.

Geaca tip bomber

O geaca tip bomber este intotdeauna scurta, pana la nivelul taliei, avand drept caracteristici mansete si terminatii elastice. Jacheta bomber este inspirata din modelul gecilor de aviatie, acestea fiind purtate initial de catre membrii echipajului de zbor, din Fortele Aeriene ale USA. In prezent, geaca bomber este apreciata si purtata de barbati, indiferent de ocupatia profesionala, fiind un model casual, versatil si usor de asortat in multe tipuri de tinute. Poti alege un model din piele, nailon, sau chiar lana, pentru un look perfect de week-end. Combina geaca bomber cu un tricou basic, jeans si o pereche de bocanci in stil militar, si bucura-te de un look fresh si edgy. Ce parere ai despre modelele noastre?

Geaca biker

Un model consacrat, geaca biker poate fi purtata atat toamna, cat si primavara. Dupa nume ne dam seama ca era initial asociata cu gastile de motociclisti, fiind purtate ca o semnatura a grupurilor. Chiar daca nu ai o motocicleta, poti purta o jacheta biker, pentru a-ti sublinia spiritul rebel. Alege una din piele veritabila, cu fermoare sau tinte, si poart-o chic, cu jeans si tricou, sau chiar cu pantaloni chinos si o camasa. Adauga tenisi sau bocanci, si asuma-ti un look de invidiat. Fii indraznet si asuma-ti riscuri, atunci cand alegi sa imbraci o geaca biker!

Geaca parka

Gecile tip parka sunt definitia unei geci pentru anotimpul rece. Incepand cu toamna tarzie si terminand cu zilele de primavara, o geaca parka iti poate tine de cald chiar si in cele mai neprietenoase momente. De cele mai multe ori aceste geci sunt captusite cu fibre naturale, precum lana, sau sintetice. Au un design casual, relaxat, si sunt extrem de calduroase si confortabile. Poti purta o parka in moduri diverse, cu tenisi si jeans pentru un look de week-end sau ghete si pantaloni din stofa, pentru o combinatie indrazneata. Gasesti cateva modele si pe site-ul nostru!

Geaca de fas

Asemanatoare gecilor parka, gecile de fas sunt o alegere perfecta pentru zilele de toamna tarzie sau iarna. Geaca de fas este ideala pentru vremea ploioasa, fiind capabila sa respinga apa, si sa te pastreze perfect uscat. Mai mult, fiind matlasate, ofera protectie si caldura, impotriva temperaturilor scazute. Alege un model cu gluga pentru protectie suplimentara. Adauga o pereche de ghete in trend, jeans si o un pulover, si esti gata sa infrunti orice iti sta in cale. Vezi modelele noastre, pe site!

Indiferent de stilul tau vestimentar, nu trebuie sa iti lipseasca o geaca din garderoba. Fie ca optezi pentru una indrazneata, cum e cea biker, sau pentru un model clasic, cum este cea parka, una dintre gecile noastre sigur ti se va potrivi. Intra pe ste-ul BMan si intregeste-ti garderoba de toamna. Avem produse noi, care se epuizeaza rapid, deci grabeste-te sa le prinzi pe stoc!

 

Citeste si:

ALEGEREA PANTALONILOR PERFECTI - DUPA CE MA GHIDEZ?

CUM REALIZEZI CELE MAI BUNE COMBINATII CU CAMASI SI PANTALONI?

GEACA SAU PALTON: CE ALEGI IN FUNCTIE DE OCAZIE?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint

ALTE ARTICOLE