Materialul vedeta al verii – Inul

Materialul vedeta al verii – Inul

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Caldura verii poate fi un impediment in calea crearii unor tinute cu stil. Outfit-ul tau trebuie sa arate bine, dar si sa te ajute sa treci usor peste o zi torida de iulie. Bman iti prezinta salvatorul barbatilor in acest sezon, inul.

Un material luxos, care prezinta nenumarate avantaje, inul este materialul vedeta al verii. Tesatura din in este fabricata din planta cu acelasi nume, fiind un material purtat de catre clasele superioare, de peste 10 000 de ani. Iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa achizitionezi articole vestimentare confectionate din in:

 

Nu se electrizeaza

Cu siguranta cunosti acea senzatie neplacuta pe care o lasa o bluza sintetica, atunci cand materialul se freaca de pielea ta. Ei bine, inul nu se electrizeaza, astfel ca o camasa sau o pereche de pantaloni realizate din acest material se vor simti extrem de bine pe corp.

Nu provoaca alergii

Persoanele cu pielea sensibila trebuie sa fie extrem de atente la materialele din care sunt confectionate hainele pe care le poarta, deoarece pot dezvolta diverse alergii sau iritatii. Fiind un material natural, inul poate fi purtat cu succes chiar si de catre cei mai sensibili.

 

Lasa pielea sa respire

Atunci cand temperatura calda aproape ca nu te mai lasa sa respiri, alegerea tinutelor de zi cu zi pare aproape imposibila. In acest caz, singura optiune este sa alegi haine confectionate din materiale naturale, cum ar fi inul. Articolele vestimentare confectionate din in sunt cele mai recomandate pe perioada verii, deoarece fibra naturala permite corpului sa respire, pastrand o temperatura optima. Totodata, tesatura absoarbe transpiratia, fara a oferi acea senzatie neplacuta de material umed pe corp.

Este eco-friendly

Inul este un material care consuma foarte putine resurse, atat in procesul de cultivare, cat si in cel de procesare. De altfel, este bio-degradabil si poate fi reciclat. Nu doar ca vei arata bine, ci vei contribui si la salvarea mediului.

 

Este durabil

Daca nu stiai, inul este cea mai rezistenta fibra din lume, fiind mai durabil decat bumbacul. In ciuda acestui aspect, cu fiecare spalare, materialul devine din ce in ce mai moale si mai placut pentru purtare, fara a-si schimba forma initiala. Te poti bucura astfel de o camasa din in mai mult timp decat de una din bumbac.

 

Este usor de intretinut

Piesele vestimentare din in nu au nevoie de o ingrijire aparte, putand fi curatate in masina de spalat, la o temperatura de pana la 30 de grade. Nu incerca sa calci o pereche de pantaloni din in, pentru ca nu vei avea sorti de izbanda. Desi se sifoneaza destul de usor, cutele fac parte din farmecul acestui material.

 

Este versatil

Desi este un material care poate fi purtat cu precadere vara, hainele din in sunt extrem de usor de asortat. Adauga un sacou din in peste un tricou din bumbac, condimenteaza cu pantaloni chinos si incaltari sport si obtii astfel o tinuta casual, comoda, dar de efect.

 

Piesele vestimentare confectionate din tesatura de in sunt, fara doar si poate, vedetele acestei veri. Intra chiar acum pe site-ul Bman si alege-ti elementele preferate din noua colectie de vara 2020, PALM COLLECTION!

Citeste si:

GHIDUL TAU PENTRU ACCESORII BARBATESTI

ALEGE ELEGANTA. ALEGE UN SACOU!

ALEGEREA CAMASII PERFECTE - DUPA CE MA GHIDEZ?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE