Sfaturi: cum sa te imbraci la o nunta?

Sfaturi: cum sa te imbraci la o nunta?

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Exista mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont, atunci cand iti alegi tinuta pentru nunta. Dress code, sezon, locatie, perioada zilei, tematica nuntii...sa-ti mai spunem? 

Fii fara grija, noi, cei de la Bman, iti venim in ajutor cu cateva idei care iti pot fi de folos daca esti in impas inainte de un astfel de eveniment.

Mirele

Daca tu esti fericitul mire, inseamna ca esti cel mai important personaj prezent la eveniment, dupa mireasa, bineinteles. Ca mire, vei dori sa iti alegi o tinuta pe care nu doar viitoarea sotie sa o aprobe, ci si restul invitatilor.

Bineinteles, hainele tale trebuie sa respecte evenimentul. Daca nunta se desfasoara pe timp de zi sau in aer liber, vei putea alege ceva mai casual, cum ar fi un costum deschis la culoare, dintr-un material mai putin pretentios. Daca vorbim de timpul noptii si un local elegant, iti sugeram sa alegi un tuxedo inchis la culoare sau, daca vrei sa epatezi, poti incerca un costum in nuanta untului sau chiar un frac. Si da, acum este cel mai bun moment pentru a purta o pereche de pantofi lacuiti. Totusi, ai grija sa te asortezi cu partenera ta si in niciun caz sa nu o eclipsezi.

 

Socrul

Fie ca esti tatal mirelui sau al miresei, rolul tau este foarte important la nunta. Pe langa emotiile aferente evenimentului, ai grija felului in care trebuie sa te imbraci. Gandeste-te la ceea ce te avantajeaza.  Foarte important, nu trebuie sa iesi in evidenta mai mult decat mirele si nici nu trebuie sa te imbraci la fel ca celalalt socru.

Varsta nu trebuie sa iti decida in totalitate tinuta, astfel ca ii poti oferi putina personalitate. Costumul este cel mai la indemana, mai ales daca este accesorizat cum trebuie. Daca nunta are culori predominante precum bordo si auriu, poti adauga o pereche de sosete sau o cravata in ton, pentru un plus de culoare. Ai grija totusi sa nu exagerezi!

Cavalerul de onoare

Daca ai fost ales cavaler de onoare la nunta prietenului tau, inseamna ca ti s-a atribuit o sarcina extrem de importanta: adusul verighetelor. Stii deja ca, la momentul respectiv, toti ochii vor fi atintiti asupra ta. In concluzie, vei dori sa arati impecabil.

Imbraca-te simplu, dar elegant. Un costum slim fit poate fi cea mai buna alegere, daca iti permite conformatia corpului. Pentru a sublinia importanta rolului tau, iti poti asorta cravata cu cea a mirelui, sau, de ce nu, chiar cu rochiile domnisoarelor de onoare sau cu buchetul miresei. Foarte important, daca natura evenimentului este una somptuoasa, vei vrea sa eviti carourile, imprimeurile fiind mai potrivite pentru o tinuta casual. Deja iti poti imagina cat de bine vei arata in poze.

Nasul de cununie

Esti nasul de cununie al unui cuplu de viitori insuratei. Pe langa socru, tu esti cel care ii ofera sfaturi mirelui si il indruma, deci prezenta ta este obligatorie. Cand iti alegi costumatia, trebuie sa ai in vedere daca nunta se petrece in aceeasi zi in care are loc si cununia religioasa. In acest caz, felul in care te imbraci trebuie sa fie potrivit nu doar pentru sala de evenimente, ci si pentru slujba de la biserica.

Alege o tinuta sobra si eleganta, asortata cu o pereche de pantofi oxford. Ai grija sa te evidentiezi prin eleganta si stil si nu face alegeri riscante. Evita fracurile, costumele albe sau din materiale lucioase, daca nu vrei sa fii confundat cu mirele.

Indiferent daca esti mirele sau un simplu invitat, nu trebuie sa neglizeji aspectul tinutei tale pentru nunta. Fii atent la detaliile evenimentului, pentru a te pune in valoare si a nu deranja restul persoanelor prezente. Nu te teme sa ceri sfaturi. Bman iti sta la dispozitie, cu raspunsuri pentru toate intrebarile tale.

Ajusteaza-ti stilul alaturi de noi!

Citeste si:

CUM REALIZEZI CELE MAI BUNE COMBINATII CU CAMASI SI PANTALONI?

TOP 10 MODELE DE PANTOFI DE VARA DESPRE CARE TREBUIE SA STII

GHIDUL TAU PENTRU ACCESORII BARBATESTI

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: DigitalPoint Collaborator

ALTE ARTICOLE