5 moduri in care sa porti un costum bleumarin

5 moduri in care sa porti un costum bleumarin

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Mai stii acel costum bleumarin pe care l-ai achizitionat anul trecut si pe care nu ai apucat sa il porti atat cat ti-ai dorit? Probabil ca ai invocat tot felul de scuze cum ar fi „as fi imbracat prea elegant” sau „mai bine il las pentru o ocazie speciala” si astfel a ajuns sa petreaca prea mult timp in interiorul dulapului. Astazi, noi, cei de la BMan, vrem sa aducem putina lumina in viata si in gandurile tale si sa te ajutam cu 5 moduri in care sa porti un costum bleumarin.

  1. Tinuta cu elemente business

Aceasta tinuta este una chiar simplu de compus, deoarece cuprinde elemente vestimentare menite sa fie purtate la birou sau intr-un cadru formal, precum o intalnire de afaceri. Daca esti fan al costumelor, iti va placea aceasta propunere, care cuprinde un costum bleumarin (poti improviza si cu un sacou si o pereche de pantaloni de stofa, daca sunt confectionate din acelasi material si au aceeasi nuanta de albastru), o camasa uni, de preferat intr-o nuanta de bleu sau alb, o cravata simpla sau intr-o nuanta constrastanta, precum visiniu, o batista pentru buzunar si o pereche de pantofi de tip Oxford sau Derby. Nu-i asa ca ai vizualizat deja in minte aceasta tinuta? Iti mai ramane doar sa o compui de unul singur, folosindu-te de produsele de pe site.

  1. Schimba-ti sacoul cu o jacheta

Vrei sa aduci un aer usor lejer tinutei, dar sa pastrezi acea nota eleganta pe care o are mereu un outfit in stil office? Nimic mai simplu! Incearca sa folosesti un inlocuitor pentru sacoul bleumarin. De exemplu, poti opta pentru o jacheta de primavara-toamna, (de tip army sau bomber sau chiar o geaca din piele), intr-o culoare care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu restul elementelor purtate.

  1. Inlocuieste camasa cu o helanca

Desi poate parea greu de crezut, un singur element diferit poate rasturna la 180 de grade o tinuta. De exemplu, poti inlocui camasa din prima tinuta cu o bluza pe gat sau un pulover tip helanca si ai parte astfel de o tinuta complet noua. Si ce sa vezi, inca se preteaza stilului office, deci o poti purta fara probleme la birou sau in cadrul unui meeting important.

  1. Creeaza un look cu elemente diferite

Am ajuns intr-un final si la tinuta cea mai „riscanta” din lista noastra, aceea care implica separarea elementelor din costumul bleumarin, respectiv sacoul si pantalonii si purtarea acestora impreuna cu alte elemente, care nu fac parte din „set”. De exemplu, poti purta sacoul bleumarin impreuna cu o camasa sau helanca si o pereche de pantaloni de la alt costum, intr-o nuanta de gri sau maro sau invers, pastrand pantalonii bleumarin si inlocuind sacoul cu unul de alta culoare.

  1. Compune o tinuta lejer

Te intrebi cum poti crea o tinuta ceva mai lejera pornind de la un costum clasic? Ne bucuram ca in prezent se accepta si abateri de la regulile clasice de stil si iti propunem sa incerci sa porti costumul bleumarin impreuna cu un tricou crew neck alb, si o pereche de incaltari sport din piele naturala, tot albe. Adauga si o batista in aceeasi culoare si obtii astfel un outfit extrem de actual.

Iata ca am ajuns la finalul celor 5 moduri de a purta un costum bleumarin. Care dintre propuneri iti place mai mult si pe care ai in plan sa o porti? Ramai alaturi de BMan pentru si mai multe sfaturi in materie de articole vestimentare pentru barbati.

Citeste si:

CUM STII CA PORTI PERECHEA NEPOTRIVITA DE BLUGI

ARTICOLE VESTIMENTARE PENTRU BARBATI PE CARE FEMEILE NU LE APROBA

10 ARTICOLE VESTIMENTARE CU CARE POTI CONSTRUI O GARDEROBA

 

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE