Cum stii ca porti perechea nepotrivita de blugi

Cum stii ca porti perechea nepotrivita de blugi

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Ne plac blugii pe orice culoare, croiala si in aproape orice combinatie. Sunt versatili, comozi si pot fi combinati cu succes atat cu un tricou si o pereche de incaltari sport, cat si cu o camasa alba si pantofi cu siret. Stim ca ai si tu cateva perechi in garderoba si cu siguranta una dintre ele este perechea preferata. Totusi, esti sigur ca este ceea ce trebuie pentru stilul, greutatea si forma corpului tau? Ramai alaturi de BMan astazi si afla cum stii ca porti perechea nepotrivita de blugi pentru barbati.

  1. Nu porti marimea potrivita

Tu stii ca in general porti marimea M la haine, asa ca ai optat pentru aceeasi marime si in cazul blugilor. Totusi, ceva nu pare in regula, deoarece simti ca pe alocuri materialul te strange si se asaza intr-un mod inconfortabil. Asta pentru ca marimea nu este cea potrivita pentru corpul tau. Nu conteaza cat porti la haine de obicei, deoarece articolele vestimentare provenite din magazine difera de la o firma la alta. Compara doua perechi de blugi marimea M de la doua brand-uri diferite si vei vedea ca nu sunt exact la fel. Este important sa probezi si sa alegi ceva care iti vine bine si iti permite sa te misti in voie.

  1. Nu porti croiala potrivita

Iti plac blugii skinny? Si noua, dar trebuie sa recunoastem ca acestia nu sunt chiar pentru toata lumea. Adevarul nu trebuie sa te supere, deoarece este important sa arati bine in ceea ce porti si nu sa urmezi un trend sau sa copiezi o alta persoana. Sfatul nostru este ca, atunci cand vrei sa cumperi o pereche de blugi noua sa probezi prima data cateva modele slim. Aceasta croiala pune in evidenta majoritatea siluetelor si s-ar putea sa te cucereasca astfel incat sa renunti la cei skinny.

  1. Prea multe taieturi

Problema cu blugii pe care ii cumperi gata rupti este ca nu poti controla numarul de taieturi cu care acestia vin. Daca iti place acest trend nu te vom opri din a-i purta, ci doar te vom sfatui sa optezi pentru o pereche cu nu foarte multe taieturi, care sa nu fie de mari dimensiuni. Crede-ne pe cuvant atunci cand spunem ca mai putin este de fapt mai mult.

  1. Prea multe buzunare

Daca nu iti ajung degetele de la o mana sa poti numara cate buzunare are perechea ta de blugi inseamna ca este o problema. Gandeste-te ca buzunarele sunt mai mult ornamentale si nu pentru a depozita cumparaturi sau alte obiecte in ele. Limiteaza-te la cel mult doua buzunare in fata si doua in spate, pentru a nu iesi in evidenta in mod negativ.

  1. Nu folosesti curea

Vom mentiona de fiecare data importanta curelei pentru barbati. Nu doar ca ofera un aspect placut, ingrijit si complet unei tinute, dar isi deserveste si scopul pentru care a fost creata, acela de a pastra pantalonii pe tine. Daca trebuie sa iti ridici blugii o data la fiecare 30 de minute inseamna ca ai neaparat nevoie de o curea!

Tu cum preferi sa iti porti blugii? Daca ai nevoie de o pereche noua, poti gasi mai multe modele si marimi pe site-ul nostru!

Citeste si:

ARTICOLE VESTIMENTARE PENTRU BARBATI PE CARE FEMEILE NU LE APROBA

TIPURI DE SOSETE SI CAND SA LE PORTI

CE SA AI IN VEDERE ATUNCI CAND PORTI PANTALONI SCURTI

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE