Articole vestimentare pentru barbati pe care femeile nu le aproba

Articole vestimentare pentru barbati pe care femeile nu le aproba

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Probabil crezi ca tinutele pe care le creezi sunt intotdeauna perfecte si ca femeile intorc capul dupa tine pe strada in mod apreciativ. Se poate sa ai dreptate sau se poate sa te inseli amarnic. Desi credem ca stim exact ce apreciaza femeile din punct de vedere al tinutelor, adevarul este ca probabil nu vom afla niciodata cu adevarat. Totusi, am facut noi ceva research de-a lungul vremii si credem ca stim o parte din adevar. Iata, din partea BMan, care sunt articolele vestimentare pentru barbati pe care femeile nu le aproba.

  1. Pantaloni prea stramti sau prea largi

Vorbim prima data despre fitting-ul pantalonilor tai. Nicio fata sau femeie nu va fi cucerita daca pantalonii pe care ii porti par sa iti opreasca circulatia sangelui. Fii sigur ca iti alegi cu grija pantalonii, pe marimea potrivita. Este indicat sa probezi inainte de a cumpara, pentru a nu fi nevoie de modificari dupa. Poti chiar sa ceri parerea unei femei atunci cand cumperi si vei sti daca faci alegerea potrivita sau nu.

  1. Pantalonii cargo scurti

Credem ca stii exact la ce ne referim. Vorbim despre acei pantaloni scurti, de o lungime incerta, de obicei pana la genunchi, bej, cu buzunare laterale si cu o largime a cracului monstruoasa. Daca nu planuiesti sa mergi la pescuit impreuna cu tatal tau, iti recomandam cu caldura sa stai departe de astfel de pantaloni, care se purtau cu mai bine de 15 ani in urma.

  1. Sosete albe la pantofi eleganti

Oricat ai crede ca poti face aceasta combinatie sa mearga, crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca nu este posibil. Sosetele albe ar trebui purtate doar impreuna cu pantofi sport (de preferat de culoare alba). Cand vine vorba despre pantofii eleganti, se accepta in majoritatea cazurilor sosetele lungi, negre sau intr-o culoare potrivita cu restul outfit-ului.

  1. Camasi lungi peste pantaloni

Nu putem spune ca suntem impotriva camasilor purtate peste pantaloni. Totusi, daca acea camasa este prea lunga, vei reusi doar sa obtii un look neglijent, compus la repezeala. Camasa ceva mai lunga, purtata peste pantaloni poate fi acceptata doar descheiata, cu un tricou uni pe dedesubt. In rest, stii regula!

  1. Pantofii neingrijiti

Stim ca am mai mentionat acest aspect si cu alte ocazii, dar vrem sa fim siguri ca toata lumea intelege cat de important este aspectul incaltamintei. Crede-ne cand iti spunem ca o femeie se va uita prima data la pantofii tai. Daca acestia sunt prafuiti, vechi si patati, te va evita pe viitor, cu siguranta. Sterge-ti intotdeauna pantofii de praf cu o carpa uscata sau umeda, la nevoie, foloseste crema de pantofi si ceara, pentru a-i proteja si a le oferi un aspect placut si ingrijit.

Nu trebuie sa fii un expert in moda pentru a te imbraca corect. Femeile vor aprecia un stil ingrijit, hainele curate, calcate si un look pentru care nu pare ca s-a depus extrem de mult efort. Poarta hainele care iti vin cel mai bine si pastreaza un stil curat si ingrijit!

Citeste si:

TIPURI DE SOSETE SI CAND SA LE PORTI

CE SA AI IN VEDERE ATUNCI CAND PORTI PANTALONI SCURTI

10 ARTICOLE VESTIMENTARE CU CARE POTI CONSTRUI O GARDEROBA

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE