Tipuri de sosete si cand sa le porti

Tipuri de sosete si cand sa le porti

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Cu totii purtam sosete: mai lungi sau mai scurte, albe, negre sau colorate, din bumbac, lana sau sintetic. Totusi, cand este ok sa porti o pereche de sosete scurte, albe si cand este in regula sa optezi pentru o pereche de sosete mai lungi, de culoare neagra? Daca ti se pare greu sa iti dai seama, noi venim astazi cu un articol care sa te ajute. Iata, din partea BMan, cateva tipuri de sosete despre care ar trebui sa stii si cand sa le porti. Spor la lectura.

Sosetele invizibile

Dorim sa incepem cu acest tip de mini sosete, care sunt ascunse de ochii privitorilor atunci cand sunt purtate impreuna cu incaltaminte. Ne referim la acei talpici, sau sosete invizbile, care sunt foarte scurte si care imbraca doar degetele, calcaiul si talpa piciorului, astfel incat sa poata fi purtate cu aproape orice tip de incaltaminte fara a fi vizibile. Acestea sunt create pentru a fi purtate cu pantofi de tip sport, low top sneakers, mocasini si orice alt tip de incaltaminte pentru care doresti acel look de picior gol, dar vrei totusi sa porti sosete. Sunt perfecte pentru vremea calda, deoarece permit o mai buna aerisire a piciorului.

Sosete scurte

Acestea nu sunt menite pentru a fi invizibile, dar sunt ideale pentru cei care nu prefera modelul de sosete mai sus mentionat. Sosetele scurte sunt de obicei pana la nivelul gleznei si pot fi purtate impreuna cu tinute sport sau casual, precum sosetele invizibile.

Sosete de lungime medie

Tu in ce context alegi sa porti sosetele de lungime medie? Lungimea acestora se situeaza, in general deasupra gleznei, dar nu ajung pana la jumatatea gambei. Noi recomandam ca aceste sosete sa fie purtate in cadrul unor activitati sportive, precum catararile, deoarece acestea implica pantofi speciali sau ghete, care sunt ceva mai inalte decat nivelul gleznei, deci ai nevoie si de o pereche de sosete ceva mai lungi. Iti recomandam sa nu le porti impreuna cu sneakersi sau pantofi, deoarece lungimea lor este complet nepotrivita pentru aceste stiluri.

Sosete lungi

Vorbim aici despre acele sosete suficient de lungi pentru a putea fi purtate fara probleme la tinutele formale. Este important sa iti gasesti masura potrivita, deoarece, daca sunt prea stramte sau largi, iti vor cadea de pe picior. Presupunem ca stii deja, cel putin daca esti la curent cu blogul nostru, faptul ca nu poti purta sosete scurte la tinutele formale si ca gleznele tale nu trebuie sa fie la vedere atunci cand esti imbracat cu pantaloni la dunga. Alege sosetele intr-o culoare potrivita cu restul tinutei tale. Iti recomandam sa renunti la sosetele funky cu          imprimeuri si culori indraznete, daca te afli intr-o situatie formala sau eleganta.

Tu ce fel de sosete porti in general? Cunosteai deja toate regulile de mai sus si le respectai cu strictete sau abia acum le-ai aflat? In orice caz, daca ti-a placut articolul nostru de astazi, te asteptam cu si mai multe informatii utile si interesante pe blogul BMan!

 Citește si:

CE SA AI IN VEDERE ATUNCI CAND PORTI PANTALONI SCURTI

OBICEIURI CARE ITI DISTRUG CALITATEA SI ASPECTUL HAINELOR

10 ARTICOLE VESTIMENTARE CU CARE POTI CONSTRUI O GARDEROBA

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE